Monique Westenberg misleidt pers: ‘Ze zitten in een ander hotel!’

Monique Westenberg heeft de showmedia misleid door een foto te plaatsen vanuit een resort waar ze helemaal niet verblijft, stelt Privé-baas Evert Santegoeds. “Ze had iedereen tuk!”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

André Hazes jr. en Monique Westenberg hebben hun reis naar Koh Samui vorige week niet geheim kunnen houden; ze werden al op het vliegveld betrapt door spionnen van de juicekanalen. Sinds hun aankomst op het Thaise eiland plaatst Monique opeens zélf een hele hoop foto’s, waaronder een vanuit het Samui Chaweng Beach Resort.

‘Ze hebben iedereen tuk!’

Verklapte Monique hier nou hun verblijfplaats en was dit een soort open uitnodiging om foto’s van hen te komen maken? Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds stelt dat Monique dit juist heeft gedaan om de roddelmedia te misleiden.

Hij zegt in de nieuwe podcast Strikt Privé: “Die hadden iedereen behoorlijk tuk, want die hebben in een soort van ‘openhartigheid’ laten zien in welk hotel ze zaten, maar ze zijn toch slimmer dan waar iedereen rekening mee houdt, want ze lieten het verkeerde hotel zien. Ze hebben dus iedereen op het verkeerde been gezet.”

Four Seasons Resort

Waar André en Monique dan wél zitten? Het Four Seasons Resort, zegt Evert. “Meerdere bronnen melden Privé dat het stel definitief met elkaar verder wil. Over een huwelijk wordt gesproken tijdens hun verblijf op het Thaise eiland Koh Samui, waar André zijn geld laat rollen in dit exclusieve vijfsterrenresort.”

Het is een peperduur resort, waar men ruim duizend euro per nacht voor moet neertellen. Volgens Evert krijgt André dan ook ‘een enorme geldsom’ van Videoland, waar hij te zien zal zijn met een eigen documentaireserie. De reis naar Koh Samui zou onderdeel worden van de serie.

Trouwen

Net als Privé stelt ook Yvonne Coldeweijer dat André en Monique toewerken naar een bruiloft. “Een aantal weken geleden heb ik gebracht dat André Hazes en Monique zouden gaan trouwen eind dit jaar en deze beelden wilden verkopen. Bijna niemand wilde me geloven. Guess what?! It’s happening.”

Ze vervolgt: “Doordat Sarasoel dus uit de docu geknipt wilde worden (en terecht) bleef er vrij weinig van de docu over. GROOT PROBLEEM: de docu heeft nu geen enkele inhoud of climax… Dus wat hebben ze nu bedacht?! Er worden afleveringen bijgemaakt… en het huwelijk wordt de finale aflevering van deze docu! 😱”

Dat klopt, stelt Privé. “In het Four Seasons Resort worden nu de puntjes op de i gezet.”

Instagram

Monique deelt om de haverklap foto’s vanuit Thailand. Gisteren hebben ze een olifantenopvang bezocht:

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen