Hans Klok kritisch: ‘Glennis Grace heeft een cruciale fout gemaakt’

Hans Klok denkt dat Glennis Grace zich mediatechnisch buitengewoon onhandig heeft gedragen na haar wangedrag in de Jumbo. “Ze had gewoon die bril en capuchon af moeten doen.”

Hans Klok en Glennis Grace © RTL

Het leven van Glennis Grace is compleet veranderd na haar wangedrag in de Jumbo. Ze zat in februari drie nachten lang in de cel, samen met haar zoontje en haar toenmalige vriend. De media stonden haar op te wachten toen ze werd vrijgelaten, maar ze rende met een bril en capuchon over haar hoofd de vluchtauto in.

Capuchon

Heel onhandig, vindt Hans Klok het. “Het is hier natuurlijk helemaal fout gegaan”, legt hij uit in Shownieuws. “Wat ik had gedaan toen ze uit de cel kwam… Ik had mijn bril afgedaan, mijn capuchon afgedaan en gezegd: ‘Jongens, het werd zwart voor mijn ogen.'”

“Ik had gezegd: ‘M’n zoon komt thuis met een blauw oog en als moeder ben ik er naartoe gegaan en ik heb de boel kort en klein geslagen. Ik heb de grootste fout van mijn leven gemaakt, vergeef me.’ Dan had ze nu weer alles kunnen doen.

‘Beetje laat’

Glennis heeft uiteindelijk toch ook een sorryfilmpje opgenomen? “Ja, maar wel laat. Een beetje laat.”

Dat komt waarschijnlijk van haar advocaat af, legt Hans uit. “Ik ken dat, want zo’n advocaat zegt: ‘Niets zeggen, niets zeggen, laat mij het woord doen.’ Ja, zo’n advocaat schuift 500 euro per uur, die wil wel. Maar Glennis kan zichzelf ook heel goed verwoorden.”

‘Heel aardig’

Hans vindt Glennis zelf géén kreng. “Ik ken Glennis ook heel lang. Ik vind het een begenadigd zangeres. Geweldig. Ik heb haar heel vaak heel aardig meegemaakt. Ze is altijd iemand die nooit de techniek vergeet te bedanken of de band, maar ze heeft natuurlijk altijd wel een grote bek. Dat is ook wel weer grappig.”

Glennis kreeg in september nog ruzie tijdens een Hans Klok-première. Ze zou zich daar als een ‘getto-Tokkie‘ hebben gedragen. Ook het personeel van de illusionist zou ervan langs hebben gekregen.

Fragment

Hans en Glennis treden samen op:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen