Erica Meiland sluit niet uit dat Story uitspraken Estelle Cruijff verzint

Erica Meiland sluit niet uit dat een roddelblad als Story uitspraken van bekende Nederlanders gewoon uit zijn duim zuigt. “Misschien heeft Estelle Cruijff dat ook wel helemaal niet gezegd.”

Estelle Cruijff en Erica Meiland © Instagram, RTL

Martien Meiland heeft zich in zijn biografie negatief uitgelaten over societyvrouw Estelle Cruijff. “Die kwam ik een keertje tegen in de bar. Daar zat zij met Leco van Zadelhoff. Ik heb niks met die vrouw. Gewoon een gevoel. Ik kan dat niet verklaren”, aldus de realityster van SBS 6.

Kritiek op Martien

Anderhalf jaar later is Estelle daar vorige week kort maar krachtig op teruggekomen in de Story: “Ik heb die man nog nooit ontmoet. Er is niets tussen ons voorgevallen.”

Een keiharde ontkenning dus, waarmee Martien impliciet wordt neergezet als een leugenaar. Een opvallende uitspraak, vindt Erica Meiland het. Zij sluit niet uit dat een roddelblad als Story dat gewoon verzint, net zoals ze de Weekend niet vertrouwt. In dat blad heeft Willem van Hanegem zich negatief uitgelaten over Martien.

‘Hij walgt van mij!’

Martien vindt dat helemaal niet leuk. “Oh, dat was helemaal niet leuk! Die Willem van Hanegem van vroeger van Feyenoord! Die wálgt van mij”, zegt hij in de podcast Wat Goéééd.

Erica: “Dat is ook zoiets. Die hele man kent jou helemaal niet. Misschien zouden jullie wel heel gezellig aan de bar kunnen zitten en keihard lachen samen.”

Martien: “Joh, moet je luisteren. Ik en mijn vader waren en zijn nog steeds op heden, ondanks dat hij dit vermeld heeft, fan van Willem van Hanegem. Wij zaten elk weekend in de Kuip. Hij schoot met effect zo die bal en dan ging het in een soort kromming.”

Uit duim gezogen?

Erica sluit niet uit dat bladen als Weekend en Story dit gewoon verzinnen. “Misschien heeft hij dat ook wel helemaal niet zelf gezegd. Dat geldt ook voor Estelle Cruijff, die reageerde toch ook op dat jij had gezegd dat ze niet zo aardig deed. Dat komt gewoon uit het boek.”

Ze vervolgt: “Dan halen ze dat weer naar boven, maar misschien heeft ze dat helemaal niet zelf gezegd. Het is toch ook helemaal niet belangrijk, joh?”

Martien: “Nee joh.”

Negatief

Roddelbladen zijn heel erg negatief, vindt Martien. Zelf heeft hij daarom in zijn podcast een rubriek waarin hij ‘positief roddelt’. “De roddelbladen staan natuurlijk allemaal vol met schandalen, ellende en negativiteit, dus het wordt hoog tijd om het eens positief te bezien van de BN’ers.”

Erica: “Eigenlijk zit overal een positief randje aan. Ik vind het wel jammer dat het in het nieuws te weinig benadrukt wordt, hè, maar dat is ook met gewoon nieuws.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen