Estelle Cruijff verbaasd over Martien Meiland: ‘Klopt niets van!’

Estelle Cruijff is er uiterst verbaasd over dat zij voorkomt in de biografie van Martien Meiland. Er klopt volgens haar helemaal niets van wat hij beweert. “Er is helemaal niets voorgevallen.”

Martien Meiland en Estelle Cruijff © RTL, Instagram

Martien Meiland bracht dik anderhalf jaar geleden een veelbesproken biografie uit, waarin ook een aantal bekende Nederlanders ervan langs kregen. Zo noemde hij Carlo Boszhard bijvoorbeeld ‘een tegenvaller‘. De RTL-ster zou hem niet gegroet hebben toen hij langskwam in zijn winkel. “Dan denk ik: wat ben jij er voor een?”

Estelle reageert

En ook Estelle Cruijff kreeg er dus van langs. “Die kwam ik een keertje tegen in de bar. Daar zat zij met Leco van Zadelhoff. Ik heb niks met die vrouw. Gewoon een gevoel. Ik kan dat niet verklaren”, aldus Martien.

Anderhalf jaar later komt Estelle daarop terug in de Story. “Ik heb die man nog nooit ontmoet. Er is niets tussen ons voorgevallen”, zegt ze nu.

Onjuistheden

Estelle is lang niet de enige die roept dat er niets klopt van de uitspraken van Martien. Ook Richard van Roon, de voormalig baas van Martien, stelt dat de realityster regelmatig een loopje neemt met de waarheid. Hij wordt daar in de nieuwste Story uitgebreid over geïnterviewd.

Richard: “Met verbazing heb ik de passages in Martiens biografie gelezen. Ik herken me totaal niet in zijn omschrijving. Sterker nog, ik heb Martien, nadat ik het boek had gelezen, geconfronteerd met de onjuistheden. Hij gaf toen aan deze in de tweede druk te zullen verwijderen.”

Schokkende dingen

Martien moet wel een beetje oppassen met wat hij allemaal zegt, want er liggen volgens Richard nog genoeg lijken in zijn kast. Er zouden ‘schokkende gebeurtenissen’ hebben plaatsgevonden in de tijd dat Martien voor hem werkte.

Die houdt Richard vooralsnog even geheim. “Ik voel niet de behoefte om Martien publiekelijk aan de schandpaal te nagelen. Ik houd de eer aan mezelf, en wil niet als een rancuneuze ex-werkgever te boek staan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jaimie Vaes en Estelle Cruijff zijn beste vriendinnen. Wie van de twee is volgens u sympathieker?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen