Anouk Smulders ontploft om kritiek op Arie Boomsma: ‘Achterlijk!’

Anouk Smulders ergert zich helemaal dood aan de kritiek op Arie Boomsma. Ze springt uit haar velletje als een collega oppert of de dumbbelldominee niet altíjd een plakkertje op zijn mond kan doen.

Jan Uriot, Arie Boomsma en Anouk Smulders © Telegraaf, SBS

Arie Boomsma wordt door al zijn rare fratsen ook wel de dorpsgek van Abcoude genoemd. Ditmaal heeft hij weer alle media gehaald met zijn aankondiging dat hij voortaan gaat slapen met plakband op zijn mond. Hij heeft er ook wat foto’s van gemaakt en hij móet hebben geweten dat dat zou uitnodigen tot een oneindige serie grappen.

Arie’s plakband

Privé-sterjournalist Jan Uriot opent de nieuwste aflevering van zijn rubriekje Wat Vindt Jan bijvoorbeeld ook met plakband op zijn mond. “Ik denk dat Arie eigenlijk gewoon elke dag óverdag z’n mondje moet afplakken, want die roept vaak grote onzin uit natuurlijk, hè”, sneert hij.

Dat is eigenlijk de meest gehoorde reactie op dit nieuwe experiment van Arie: kan hij die plakkertjes ook niet overdag laten zitten? Veel mensen worden erg moe van Arie, die het land continu lastigvalt met zijn dagelijkse routines. Hoe laat pakt Arie zijn koffie, hoe laat leest Arie de krant, hoe laat gaat Arie slapen; we moeten het allemaal weten.

Anouk boos

Anouk Smulders, Borsato-bestie en vrouw van paparazzo Edwin Smulders, staat echter vierkant achter Arie. Zij gelooft in zijn plakbandjes. “Het is heel slecht voor de hygiëne in je mond om door je mond te ademen. Dat heeft een tandarts ook bevestigd”, zegt ze. “Je kunt er officieel beter door ademen. (…) Volgens mij gaat heel Nederland aan de stickers.”

Ah, heel Nederland gaat aan die plakbandjes van Arie. Nou, voorlopig ziet haar collega Bart Ettekoven alleen dat heel Nederland Arie uitlacht. “Ik las wel heel veel reacties van mensen die zeiden: ‘Kan Arie Boomsma die pleister niet gewoon permanent ophouden?’ Ophouden met dat domme gelul van hem altijd!”

Anouk is na deze opmerking he-le-maal over de zeik.

‘Achterlijk!’

Het moet volgens Anouk eens klaar zijn met het bashen van Arie. “Nou, weet je? Ik vind dat altijd zó achterlijk dat mensen dat zeggen, want het is zo makkelijk om daar maar altijd op te reageren, maar – kijk maar even terug – hij heeft echt heel vaak een punt. Dat is mijn mening, maar volgens mij zijn we het daar niet helemaal over eens, toch Bart?”

Bart: “Hahaha. Ik vind helemaal niks van Arie Boomsma. Ik heb me er nooit in verdiept, maar ik hoor hem wel af en toe dingen roepen dat ik denk: vermoeiend!”

Twijfels

Collega Iris van Lunenburg heeft ook zo haar twijfels. “Soms weet je gewoon niet of het helemaal onderbouwd is, want dan zegt-ie: ‘Er is onderzoek naar gedaan’, maar hoeveel onderzoek dan en door wie?”

Anouk gelooft er in elk geval heilig in. Die zegt dus dat je ‘officieel’ beter kunt ademen van Arie’s plakbandjes en dat ‘heel Nederland’ aan de stickers gaat. Het lijkt wel of ze Arie persoonlijk kent. Oh, dat is ook zo:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen