Vriendin Peter R. de Vries reageert op geruchten: ‘Het zijn roddels!’

Tahmina Akefi, de vriendin van wijlen Peter R. de Vries, ergert zich aan de geruchten dat zijn familie niet zo blij is met al haar ontboezemingen. “Het zijn gewoon allemaal roddelaars.”

Tahmina Akefi © WNL

Peter R. de Vries was altijd ontzettend op zijn privacy gesteld, maar na zijn overlijden heeft zijn vriendin Tahmina Akefi allerlei zeer intieme momenten uit hun privéleven naar buiten gebracht. Zoon Royce, ex-vrouw Jacqueline en broer Wouter lieten duidelijk blijken dat ze daar niet blij mee waren. “Ik laat dat in het midden”, zei Wouter diplomatiek.

Tahmina reageert

Wat vindt Tahmina van de kritiek dat ze in haar documentaire op NPO 1 te veel heeft gedeeld over Peter als privépersoon? “Er zijn altijd veel details van Peters privéleven naar buiten gekomen, ook heeft hij zelf veel gedeeld. Over zijn kinderjaren bijvoorbeeld, over de open relatie met zijn ex-vrouw”, verweert ze zich in het AD.

Peter had het volgens Tahmina helemaal niet erg gevonden. “Onze relatie wílde Peter heel graag met de wereld delen. Hij was zelfs van plan om er samen met mij een boek over te schrijven. Het op die manier te vereeuwigen.”

‘Roddelaars!’

Tahmina merkt toch zelf ook wel dat de nabestaanden van Peter helemaal niet blij waren met haar ontboezemingen? “Hebben zij officieel gereageerd dan? De roddelaars hebben geprobeerd een ruzie uit te lokken tussen ons, maar dat is faliekant mislukt”, stelt ze.

Ze besluit: “De relatie is zoals het zou moeten zijn, maar de verbindende factor – Peter – is wel weg. Wanneer we elkaar zien is het altijd respectvol.”

Dirt van Yvonne

Yvonne Coldeweijer verklapte recentelijk dat er dirt over Tahmina op de plank ligt, maar dat ze nog even wacht op het goede moment om daarmee naar buiten te treden. “Ik sta er zeker voor open om het ooit naar buiten te brengen. Het is een belachelijk verhaal.”

Wat vindt ze van deze nieuwste uitspraken over Tahmina? Volgens Yvonne bagatelliseert Tahmina de situatie. “Het zijn niet alleen roddels… De zoon van Peter, Royce de Vies, volgde Tahmina op Insta en ze reageerden voor zijn dood nog bij elkaar onder foto’s. Nadat Tahmina naar buiten is getreden met de docu volgde Royce haar ineens niet meer.”

‘Zit niet goed’

Volgens Yvonne was Tahmina ook niet uitgenodigd op de bruiloft van Royce. “Dan zit er iets niet goed tussen haar en de familie, lijkt me.”

Ze besluit: “Verder heb ik gehoord (via via) dat de familie geprobeerd heeft om tegen te houden dat Tahmina in de rechtbank spreekt. Dat is in ieder geval niet gelukt, want vandaag mag ze haar verhaal doen in de rechtbank en gaat ze ook vragen om een schadevergoeding, wat ze wil toelichten achter gesloten deuren.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de vriendin van Peter R. de Vries de aandacht te veel naar zichzelf verlegt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen