Vivienne van den Assem baalt: tien uur vliegen voor LINDA-shoot

Vivienne van den Assem baalde ontzettend van het voorstel van tijdschrift LINDA. om voor een paar fotootjes naar Curaçao te vliegen. Ze heeft het toch maar gedaan, met frisse tegenzin.

Vivienne van den Assem © Nick van Ormondt

Het Linda de Mol-tijdschrift LINDA. is behoorlijk op z’n retour, maar de dames op de redactie smijten met geld. Voor de nieuwste editie is Vivienne van den Assem naar Curaçao gevlogen. Voor een uitgebreide, zes pagina’s tellende reportage over het eiland? Of interviews met interessante bewoners? Welnee, voor een paar pikante foto’s van Vivienne zelf.

Zonnige fotosessie

Kennelijk wil Vivienne afrekenen met haar bloedsaaie imago, want ze poseert op het strand alsof ze net als Ferry Doedens een OnlyFans-pagina heeft geopend. Er staat ook nog een kort vraaggesprekje bij die fotoreportage. En die gaat, zoals we Vivienne kennen, he-le-maal nergens over.

Ze klaagt op een gegeven moment zelfs over de lange vliegreis voor haar fotosessie. “Na de coronajaren thuis was ik vergeten waarom je in godsnaam in een vliegtuig stapt voor een vlucht van tien uur. Hoezo laat ik man en kind achter voor een fotoshoot, voor mijn eigen lol?”

Tropische warmte

Nou, die man en kinderen was ze snel vergeten toen ze op kosten van de LINDA. uit het vliegtuig stapte. “Met die eerste stap en de tropische warmte die ik voelde – wauw, ik wist het meteen weer. Ik hou ontzettend van reizen en de verandering van omgeving. Dan voel ik dat ik leef.”

Ah, Vivienne voelt eindelijk eens dat ze leeft als ze uit het vliegtuig stapt. Hopelijk leest haar man het interview niet. “Ik ging trouwens niet helemaal alleen op reis, want ik ben weer zwanger. Dat maakte het een extra speciale ervaring.”

Glijdende schaal

De saaiste presentatrice van het land samen met een heel team op het vliegtuig naar Curaçao zetten voor een paar foto’s. En dan zit hoofdredacteur Karin Swerink in de Adformatie te jammeren dat er werkelijk nérgens op bezuinigd kan worden bij de met dalende oplagecijfers kampende LINDA.

Karin: “We geven echt geen bakken met geld uit. Maar het geld hebben we echt nodig. Voor goede journalisten, goede fotografen. Goede locaties. Het kan niet voor heel veel minder. Als je nu gaat bezuinigen, kom je echt op een glijdende schaal.”

Klimaatstrijder Linda

Maar Linda de Mol is tegenwoordig toch een heuse klimaatstrijder? Ze vindt dat ‘vliegreisjes naar Praag voor 39 euro straks niet meer kunnen in verband met het klimaat’, maar wat doet Vivienne dan aan de andere kant van de wereld voor wat fotootjes op het strand? Kan Vivienne niet stout in de camera kijken op Vlieland?

Eén ding is zeker: op Bonaire zijn Linda en haar vriendinnen in elk geval niet meer welkom. “Mensen die slechts komen voor bier en pina colada’s? Of BN’ers die alleen komen voor de plaatjes op Instagram? Die mogen liever wegblijven”, zei Miles Mercera, de directeur van de Tourism Corporation Bonaire, onlangs in De Telegraaf.

Je mist er inderdaad niets aan.

Instagram

Vivienne in de LINDA.:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol walgt van klimaatvervuilende vluchten van 39 euro, maar vliegt Vivienne van den Assem voor een paar fotootjes naar Curaçao. Hypocriet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen