Gênant: Evert Santegoeds weer op schoot bij Connie Witteman

Evert Santegoeds demonstreert weer eens hoe diep de traditionele showmedia erin zitten bij de sterren. Hij kroop gisterenavond half op schoot bij BN’er-vriendin Connie Witteman.

Connie Witteman en Evert Santegoeds © Instagram

Privé-baas Evert Santegoeds heeft maling aan de kritiek dat de reguliere showmedia er vuistdiep in zitten bij de BN’ers. Hij duikt weer eens op in de stories van Connie Witteman. Ze zaten gisteren lallend in de auto op weg naar het concert van Rob de Nijs. De Privé-baas zit half bij haar op schoot terwijl ze samen liedjes aan het zingen zijn.

Connie en Evert

Het is precies waarom de juicekanalen zijn opgericht: BN’ers die van types als Evert een hand boven het hoofd krijgen. Hij zal immers nooit een kritische noot slaken over bevriende sterren als Connie Witteman en Martien Meiland. Sterker nog: die worden als het even kan zelfs helemaal de hemel in geprezen.

Evert is helemaal gek op Connie. In de herfst gingen ze al eens met z’n tweeën naar een feestje van Martien, waar ook allemaal gênante beelden van opdoken. En nu zijn ze dus met z’n tweeën een soort Carpool Karaoke aan het spelen.

Secundaire voorwaarden

Het is volgens Evert zelf overigens meer dan logisch dat hij bevriende BN’ers spaart. Na het huwelijksfeestje van Patty Brard wachtte hij bijvoorbeeld vijf jaar met de onthulling dat Bridget Maasland zich daar had misdragen.

Waarom? Omdat Bridget toen nog een Shownieuws-collega was. “Dat zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden een beetje als je hier werkt. Dat je dan niet over een collega schrijft.”

Instagram

Na afloop plaatste Connie ook nog een foto met Evert in de zaal. Haar stories kunt u hier bekijken.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen