Bibi Breijman is kláár met Yvonne Coldeweijer: ‘Je bent te hard!’

Bibi Breijman is ondanks hun vriendschap klaar met Yvonne Coldeweijer. Ze vindt dat de juicekoningin te hard heeft geoordeeld over haar vreemdgaande man Waylon. “Ze heeft me geblokkeerd.”

Yvonne Coldeweijer en Bibi Breijman © RTL

Yvonne Coldeweijer is al sinds vorig jaar op de hoogte van het vreemdgaan van Waylon, maar heeft er niets mee gedaan omdat ze de zwangerschap van Bibi Breijman niet in gevaar wilde brengen. Nu ze recentelijk is bevallen, is het nieuws naar buiten gekomen via haar collega-juicekanaal Juice Channel en heeft Yvonne er alsnog een video over gemaakt.

Yvonne kritisch

Aangezien Yvonne vreemdgaande mannen wel kan lynchen, was zij behoorlijk fel in haar video. Waylon bevestigde zijn vreemdgaan vorige week vrijdag in een sorryberichtje op Instagram, maar heeft dat bericht gisteren alweer verwijderd. Het lijkt erop dat Bibi hem heeft vergeven. Zijn straf was een serie gênante foto’s op Instagram.

Waylon komt er véél te makkelijk mee weg, vindt Yvonne. Ze reageerde gisteren cynisch toen hij zijn sorryberichtje alweer verwijderde. “Zo. Post verwijderd. Vergeven en vergeten 👍 Is er eigenlijk al een week voorbij?”

Bibi boos

Bibi vindt dat Waylon veel te hard wordt aangepakt door Yvonne. “Zojuist heb ik een berichtje ontvangen van Bibi, waarin zij kenbaar maakt het niet eens te zijn met mijn stories rondom de hele situatie en hoe ik mij daarover uitlaat”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Ze vervolgt: “Aangezien ik Bibi al meerdere jaren persoonlijk ken, komen er dus ook meer van mijn eigen emoties bij kijken. Ik ben gewoon ontzettend pissed op Waylon over wat hij haar en zijn gezin heft aangedaan. Te allen tijde staat het belang van Bibi voor mij bovenaan, maar dat betekent niet dat ik mij niet kritisch mag uiten over de situatie.”

‘Ze vindt mij te hard’

Yvonne, die Bibi overigens al een paar jaar niet heeft gezien, vindt haar te vergevingsgezind. “Ik snap dat het extra lastig is omdat er kinderen in het spel zijn, maar ik hoop dat Bibi ook kijkt naar wat goed is voor haarzelf. Ze verdient niets dan het beste, maar ik krijg soms het idee alsof ze zelf dat zelf ook nog moet gaan inzien.”

Ze vervolgt: “Dit raakt mij, want geen enkele vrouw verdient zo’n behandeling en geen enkele man mag hier zo makkelijk mee wegkomen. Bibi ziet dit anders en vindt mij te hard daarin. Ik wilde n.a.v. haar berichtje haar even bellen, maar kwam erachter dat ze mij heeft geblokkeerd. Dat vind ik heel jammer.”

Voorkeursbehandeling

Baalt Yvonne dat er door haar juice nu een eind is gekomen aan haar vriendschap met Bibi? “In dit soort situaties is de scheidingslijn tussen privé en werk heel moeilijk. Ondanks dat ik privé zoveel mogelijk rekening heb geprobeerd te houden met Bibi, kan en wil ik als juicekanaal tegelijkertijd ook geen enkele BN’er een voorkeursbehandeling geven.”

“Ook Waylon niet. Ondanks dit alles gun ik Bibi en haar kinderen het beste. Of dat nou met of zonder Waylon is. Ik geef alleen mijn mening zoals altijd (en zal dit ook altijd blijven doen), maar het is natuurlijk haar leven en haar beslissing.”

Juice

De stories van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bibi Breijman lijkt Waylon alweer te hebben vergeven. Denkt u dat hij zijn lesje heeft geleerd?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen