Yvonne Coldeweijer: ‘Patty Brard is seniel en moet met pensioen’

Yvonne Coldeweijer heeft het echt he-le-maal gehad met Patty Brard. Ze heeft het idee dat de SBS-diva seniel is en adviseert haar om met pensioen te gaan. “Ze is totaal niet op de hoogte.”

Patty Brard en Yvonne Coldeweijer © SBS 6, YouTube

Patty Brard (67) heeft gisterenavond in Shownieuws hard uitgehaald naar Yvonne Coldeweijer (35). De juicekoningin is goed bevriend met Bibi Breijman, wier man Waylon een vreemdganger blijkt te zijn. Die onthulling is gedaan door het juicekanaal Juice Channel, waarna Yvonne het nieuws bevestigde in een video op haar betaalkanaal.

‘Slechte vriendin!’

Kennelijk kon Patty het allemaal niet zo goed volgen op Instagram, want zij stelt dat Yvonne het nieuws naar buiten heeft gebracht en dat ze daarom een slechte vriendin zou zijn. “Dat vind ik echt heel belangrijk om gezegd te hebben. Zo ga je niet met vriendinnen om”, aldus de televisiediva.

Yvonne is verbijsterd over deze sneer van Patty. Ze benadrukt dat ze het nieuws helemaal niet naar buiten heeft gebracht. Sterker nog: Yvonne heeft in haar video gezegd dat ze al geruime tijd op de hoogte was van Waylons escapades, maar dat ze dit geheim hield om de zwangerschap van Bibi niet te verstoren.

Yvonne slaat terug

Het is evident dat Patty te oud wordt om het allemaal bij te houden, aldus Yvonne. “Huh, dit is helemaal niet door mij ‘geout’, Patty”, reageert ze op haar juicekanaal. “Patty wordt echt te seniel voor dit program. Ze is totaal niet op de hoogte.”

Yvonne legt het nog één keer uit: “Een ander juicekanaal brengt het nieuws dat Waylon vreemdgaat. Bibi belt mij op om te vragen of het waar is, waarop ik haar vertel dat het klopt. Dat ik het ook wist, maar omdat ze zwanger was ik het nog niet wilde brengen. En dat ik haar ook een fijne kraamtijd wilde gunnen. Dat kon Bibi juist erg waarderen.”

‘Alles weer mijn schuld!’

Pas na de openbaring van Juice Channel en het belletje met Bibi heeft Yvonne haar video opgenomen. “Ik heb een video gemaakt met dit verhaal en bevestig wat ik weet over het vreemdgaan. Ook vertel ik in de video dat mijn plan was om over een paar maanden eerst Waylon zelf te bellen dat hij het moet vertellen aan Bibi.”

Juice Channel heeft dat proces behoorlijk in versnelling gebracht, waardoor de relatiecrisis van Bibi en Waylon nu all over the news is. Yvonne: “Media ontploffen en alles is weer mijn schuld. Ik wilde dit dus graag pas over een tijdje brengen, maar een ander juicekanaal was me dus helaas voor.”

‘Tijd voor pensioen!’

Yvonne wordt een beetje moe van al die aanvallen van de relatief oude Shownieuws-deskundigen. “Grappig hoe Shownieuws elke dag mijn nieuws jat en daarbij nooit mijn naam wil noemen of credits wil geven, maar als ze mij de schuld van iets willen geven dan zijn ze er als de kippen bij. Dan is het ineens ‘Yvonne dit en Yvonne dat’.”

Ze besluit: “Ik weet dat ik in deze kwestie integer heb gehandeld en als je als ‘showbizzdeskundige’ niet eens even 10 minuutjes mijn video hebt gekeken ter verdieping van het onderwerp, dan is het denk ik tijd voor je pensioen.”

Stories

De uitleg van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Yvonne Coldeweijer gelijk, moet Patty Brard met pensioen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen