Ruud de Wild ontploft op de radio: ‘Yvonne Coldeweijer is psychopaat!’

Ruud de Wild heeft zijn zelfbeheersing verloren op de radio. Hij is woest over de werkwijze van Yvonne Coldeweijer en stelt dat ze psychisch niet in orde is. “Ze is een psychopaat!”

Olcay Gulsen, Ruud de Wild en Yvonne Coldeweijer © Instagram, YouTube

Yvonne Coldeweijer zorgt samen met andere juicekanalen regelmatig voor de nodige opschudding. Veel BN’ers, denk aan Irene Moors, vinden dat allemaal walgelijk. Die willen gewoon weer terug naar de situatie dat RTL Boulevard en Shownieuws de poortwachters van de showmedia waren en alle sleaze and dirt gewoon geheim bleef.

Ruud is boos

Ook voor Ruud de Wild is de maat vol. Yvonne bracht laatst de primeur dat zijn vriendin Olcay Gulsen zich, vandaag, voor de rechter moet verantwoorden voor een lening die ze zou hebben afgesloten bij haar ex-schoonmoeder. Ze zou honderdduizend euro hebben geleend toen haar bedrijf SuperTrash wankelde en dat nooit hebben terugbetaald.

Het zit Ruud kennelijk hoog dat dit nieuws door Yvonne op straat is beland, want hij ging gisteren in zijn radioshow op NPO Radio 2 he-le-maal los op de juicekoningin. Hij walgt van haar berichtgeving over de vreemdgaande Waylon en hekelt de juice die haar collega’s van Juice Channel hebben verspreid over Simon Keizer.

‘Wat maakt dit uit?!’

Ruud houdt alle geruchten niet meer bij. “Waylon schijnt dan doktertje te hebben willen spelen met iemand en die is daar boos over, want Waylon blijkt geen dokter te zijn. Maar wat blijkt nou? Die Bibi Breijman heeft dus foto’s gemaakt van Nick terwijl Simon het aan het doen was met Nick. Of misschien haal ik nu dingen door elkaar”, grapt hij.

Dan: “Wat rumoerig is het toch allemaal. Wat maakt mij het nou uit wie het met wie doet? En wie een man cave heeft en wat hij het met wie ook doet. Wat een rare wereld dat we tegenwoordig juice channels hebben. Iemand heeft een vermoeden, dondert dat op een juice channel en vanaf dat moment is het nieuws. Yvonne Coldeweijer (…) roept gewoon dingen.”

‘Bemoei je er niet mee!’

BN’ers moeten met rust gelaten worden, vindt Ruud. “Wat mensen doen moeten ze lekker zelf weten, zolang het geen kinderen, dieren of entiteiten zijn die zich niet kunnen verweren. Bemoei je toch niet met elkaar, weet je.”

Vivienne van den Assem, presentatrice van RTL Boulevard en sidekick van Ruud, vindt het ook kwalijk. “Ja, het wordt zomaar de wereld ingeslingerd zonder over de gevolgen na te denken.”

Boulevard is veel journalistieker, zegt ze. “Ja, zij zegt dan dat zij daar haar spionnen voor heeft, dus dat het bevestigd wordt. Zo werken wij dan niet, maar als het gecheckt is en we weten hoe het ervoor staat, dan zit het soms in de uitzending. Soms ook niet.”

Psychopaat

Dan verliest Ruud zijn zelfbeheersing. “Zo’n Yvonne Coldeweijer, dat is gewoon een psychopaat! Ja nee sorry, maar het is gewoon een psychopaat die gewoon dat soort dingen maar roept. Van horen zeggen. ‘Ja, van m’n spion!’ Ja, hoe komt die spion eraan, engerd? Zo is het toch?”

Waar maakt Ruud zich eigenlijk zo druk over? Heeft hij zelf iets te verbergen? “Zo gaat het dus wel. Als je een grote bek erover hebt, dan gaan ze je pakken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Ruud de Wild lichtgeraakt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen