Bridget Maasland: ‘Waarom is mijn foto zonder beha een probleem?!’

Bridget Maasland begrijpt niet waarom sommige mensen moeite hebben met haar pikante foto op Instagram. “Wat een preuts gedoe zeg. Maak je druk om belangrijke kwesties!”

Bridget Maasland © RTL

Veel BN’ers kunnen er niet zonder: Instagram. Het levert instant aandacht op en daar zijn veel sterren gek op. Ook Bridget Maasland stort een tsunami aan selfies over de mensen uit. Ze plaatste afgelopen weekend een foto van haar lichaam, terwijl ze alleen een slip draagt. Haar armen houdt ze deels voor haar voorgevel.

‘Niet zo preuts!’

Dat sommige mensen hier kritisch op reageren, vindt Bridget onbegrijpelijk. “Omdat het niet iets is om je voor te schamen. Het is gewoon huid. De preutsheid terwijl we allemaal naakt geboren worden snap ik niet”, zegt ze.

“En ik snap ook niet dat dit bij vrouwen wordt geseksualiseerd en mannen de hele dag met alleen een boxer aan zichzelf laten zien op Instagram en dat wel algemeen wordt geaccepteerd.”

Mannen in boxer

Ene Peter merkt op: “Wat zeggen de vriendjes van je zoon?”

Bridget: “Waarover? We worden allemaal naakt geboren, waarom als we iets van een (vrouwen) lichaam zien wordt dit gelijk geseksualiseerd? Ik zie op insta de hele dag mannen in een boxer, hun droog, afgetrainde lichamen tonen. Waarom als een vrouw in een boxer dit laat zien wordt daar anders naar gekeken?!”

Preuts gedoe

Wat een onzin allemaal, vindt Bridget. “Ik ben 47, wij liepen vroeger zo ook op het strand. We zijn toch allemaal voor bodypositivity. En wat zie je nou eigenlijk op deze foto. Wat een preuts gedoe zeg. Maak je druk om belangrijke kwesties.”

Tot slot: waar komt haar slip vandaan? “Van de HEMA.”

Instagram

De foto van Bridget:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bridget Maasland (47) zonder beha op Instagram. Ordinair of niet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen