Chantal Janzen gevraagd naar pittige roddel: ‘Je stond op een juicekanaal!’

Chantal Janzen is door een verslaggeefster van Shownieuws gevraagd naar haar debuut als onderwerp van een juicekanaal. “Ik ga daar helemaal geen aandacht aan geven”, antwoordt ze resoluut.

Chantal Janzen en Martijn Krabbé © Shownieuws

Heel veel BN’ers krijgen er vroeg of laat mee te maken: de juicekanalen, de roddelbladen van de moderne tijd. Zelfs Chantal Janzen, de grootste vrouwelijke tv-ster van RTL 4, moest er een paar weken geleden aan geloven. Haar man Marco Geeratz werd toen keihard aangepakt door het juicekanaal Juice Channel.

Chantal op juicekanaal

Marco werd door het juicekanaal verweten een vreemdganger te zijn. Er werden twee anonieme bronnen opgevoerd die beweerden ‘dat hij ervan houdt om met andere dames naar een hotel te gaan’. Hij zou vaak in sportkleding worden gespot bij Hotel Van Gogh in zijn eigen woonwijk.

Een behoorlijk pittige roddel dus, waar Chantal nu voor het eerst naar gevraagd wordt. Een verslaggeefster van Shownieuws: “Het zijn sowieso natuurlijk rare tijden in showbizzland met al die juicekanalen en toestanden. Jij stond er laatst ook op. Wat vind je daarvan?”

‘Geen aandacht!’

Chantal laat blijken dat ze de berichtgeving van het juicekanaal heeft meegekregen, maar reageert heel afgemeten. “Ik ga daar helemaal geen aandacht aan geven.”

De Shownieuws-verslaggeefster probeert vervolgens iets meer quotes los te krijgen: “Het lijkt me zo heftig dat je als BN’er zo een soort doelwit bent nu.”

Chantal: “Nee, maar dat ben je toch altijd wel geweest? Als je met je k… Als je bekend bent, weet je wel. Ieder vak heeft zijn nadelen en ja, that comes with the job. Ja, ik heb daar nooit echt veel moeite mee gehad, nee.”

‘Lig je er wakker van?’

Het is overduidelijk welke tactiek Chantal hier hanteert: niet inhoudelijk op de beschuldigingen ingaan en de zaak vooral niet opblazen. Een slimme tactiek, die natuurlijk een stuk beter werkt dan de methode-Steenwijk.

De Shownieuws-verslaggeefster tot slot: “Je ligt daar niet wakker van?”

Chantal: “Nee.”

Tweet

De roddel over Chantal hield de gemoederen online flink bezig:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het slim hoe Chantal Janzen reageert op de aanval van het juicekanaal?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen