Angela de Jong reageert op Gordon: ‘Als hij daar blij van wordt…’

Angela de Jong reageert gelaten op de snoeiharde beledigingen van Gordon aan haar adres. Ze is niet echt onder de indruk van zijn scheldpartij. “Laten we hem vooral die lol gunnen.”

Angela de Jong en Gordon © RTL

Gordon is er woest over dat Angela de Jong kritiek heeft geuit op zijn optreden in het tv-programma Boerderij Van Dorst. De entertainer, die strijdt tegen online haat, heeft haar in een lange post op Instagram volledig de huid vol gescholden. Hij noemde haar een ‘zure takketrol’ met een ‘enorme dikke volgevreten reet’.

Angela reageert

Wat vindt Angela hiervan? Ze reageert er gelaten op in de AD Mediapodcast: “Als hij daar gelukkig van wordt, moet hij dat vooral doen. Laten we hem vooral die lol gunnen en laat hem daar lekker in zwelgen en dat is het dan.”

Presentator Manuel Venderbos: “En moest je dat dan ook weer opschrijven? Over een kinderachtige kleuter?”

Angela: “Ja, want ik kijk dat programma en dan vind ik dit, dus dan schrijf ik het op.”

Narcistisch

Angela staat er nog steeds achter dat ze Gordon heeft omschreven als een ‘narcistische kleuter’. “Ik vond dat hij menig gesprek toch wel echt verstoorde door dan weer te beginnen van: ‘Oh, heb je een privéoptreden? Ja, ík heb voor Nina Brink opgetreden en ík heb dit en ík heb zus.’”

Collega Marcus den Blanken: “Hij heeft het bijna in elk gesprek over zichzelf gehad. Als het over Amy Winehouse ging, dan betrok hij dat op zichzelf, dat hij er zelf moeite mee heeft, dat hij er zelf altijd nog… En oh ja, zij heeft het ‘net als ik’ ook moeilijk gehad. Ja sorry hoor…”

How can I make this…

Angela: “Het ‘how can I make this about me’ ging enorm tegenstaan. Na twee minuten al. Dat klopt. Op het moment dat het het programma gaat verzieken en je het programma vooral kijkt om een andere kant van mensen te leren kennen, vind ik niet dat het heel erg geslaagd is.”

Gordon heeft nog niet gereageerd op de reactie van Angela. Hij vloog vandaag businessclass naar de Gay Pride in Tel Aviv.

Insta-aanval

De Instagram-aanval van Gordon op Angela:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon slecht tegen kritiek kan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen