Angela de Jong blaast conflict met Gordon nieuw leven in: ‘Kleuter!’

Angela de Jong blaast haar sluimerende conflict met Gordon nieuw leven in. Ze heeft gisteren naar hem gekeken in Boerderij Van Dorst en vat het samen met twee woorden: “Kinderachtige kleuter!”

Gordon en Angela de Jong © RTL

Raven van Dorst heeft een kijkcijferrecord behaald met haar dubbelinterview met Anouk en Gordon. Die uitschieter naar boven is volgens de beruchte opiniediva Angela de Jong in elk geval niet zíjn verdienste. De enige gast die de aflevering de moeite waard maakte is namelijk Anouk, sneert ze in haar populaire AD-column.

Angela vs Gordon

Het is al jaren hommeles tussen Angela en Gordon: hij heeft door de jaren heen zo’n beetje het hele scheldwoordenboek op haar losgelaten. De mediavijanden hebben elkaar nooit in levende lijve ontmoet. Gordon zegde een tv-confrontatie bij De Wereld Draait Door – Angela zat al aan tafel – op het állerlaatste moment af.

Nu rakelt Angela hun sluimerende conflict weer op. Ze heeft zich gisterenavond namelijk ontzettend zitten ergeren aan zijn optreden in het programma van Raven van Dorst.

Kinderachtige kleuter

Angela krijgt braakneigingen van Gordon. “Het viel naast Anouk weer eens ouderwets op wat een narcistische kleuter dat is. Hij kan geen twee zinnen zonder platte seksgrap of opmerking over zijn dure sneakers. Mengt zich ongevraagd in elk gesprek en begint dan direct over zichzelf.”

Hij is zó sneu, vindt ze. “Vind het steengoed van zichzelf dat hij ‘slechts’ 30 keer per jaar een terugval heeft in zijn drank- en drugsverslaving. En meldde doodleuk dat hij al jaren getuige is van seks tussen kandidaten en coaches in talentenshows. Heb je gekeken, Tim Hofman? Tijd voor een vervolg op #Boos, zou ik zeggen.”

Voor de bus

Het is ook een beetje lelijk van Gordon dat hij zijn collega Linda de Mol zo voor de bus gooide door te roepen dat hij haar in 2007 al had gewaarschuwd voor haar toenmalige nieuwe vriend Jeroen Rietbergen, vindt Angela.

Om daarna doodleuk op te merken dat hij het ‘allemaal wel heel vervelend’ vindt voor Linda, is volgens Angela de Jong gewoon ontzettend hypocriet.

Wat Gordon van deze felle kritiek vindt is onduidelijk. Hij heeft nog niet gereageerd op de sneer van Angela.

AD-column

De AD-column van Angela:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen