Rachel Hazes reageert op geruchten over hereniging André en Monique

Rachel Hazes reageert in haar clubblad Story op de geruchten over een liefdeshereniging tussen André Hazes jr. en Monique Westenberg. Zij zijn door de Privé innig verstrengeld gefotografeerd in Florida.

Monique Westenberg, André Hazes jr. en Rachel Hazes © Instagram

Het is de ultieme nachtmerrie van Rachel Hazes: haar zoon André Hazes jr. die weer avond aan avond in de armen van Monique Westenberg ligt. Ze moet er niet aan denken, want er is niemand aan wie Rachel een grotere hekel heeft. Toch kan ze zich daar volgens weekblad Privé maar beter geestelijk op voorbereiden, want de liefdesreünie zou een feit zijn.

Wel of niet samen?

Concurrent Story staat lijnrecht tegenover Privé en stelt dat er helemáál geen sprake is van een hereniging. Volgens critici komt dat omdat André zijn moeder niet volledig zou inlichten over zijn relatiestatus – uit angst voor haar reactie – en dat Rachel daardoor weer verkeerde informatie zou doorspelen aan de Story.

Het entertainmentblad lijkt zijn berichtgeving over André immers voor een groot deel te baseren op off the record-informatie van Rachel. Zij onderhoudt zeer warme banden met hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

Rachel reageert

Hoewel Rachel er dus van verdacht wordt de ‘ingewijde’ te zijn die altijd wordt opgevoerd in Story-artikelen over André, reageert ze deze week in elk geval ook eens onder haar eigen naam in het tijdschrift.

Gevraagd naar de geruchten over een liefdesreünie, antwoordt Rachel: “Daar had ik het vanmorgen met Dré over. Omdat wij weigeren om commentaar te geven op zijn privéleven, gaan bepaalde dingen een eigen leven leiden. Dat is weleens vervelend. Desondanks blijven we bij het standpunt dat we niets over zijn privéleven zeggen.”

‘Foto’s zeggen niets’

Gelukkig wil Guido er wél wat meer over zeggen. Volgens hem betekenen de foto’s die weekblad Privé heeft gemaakt helemaal niets. “De kiekjes zijn zeker innig en welgemeend te noemen, in de context dat de aanhalige zanger op exact dezelfde manier omgaat met bijvoorbeeld zijn moeder Rachel, zijn neef Djarno en de kwispelende hond van de buren.”

Je moet die intimiteit tussen André en Monique zien ‘in het licht van verzoenende bewegingen richting hun zoontje’, legt Guido uit. “Die daarmee met eigen ogen kon zien dat papa en mama heus nog van elkaar houden.”

Geheime deal

Dat André en Monique hun relatie nu zouden ontkennen vanwege een deal met Videoland, is volgens Guido volstrekte onzin. Hij stelt dat de volkszanger een goudeerlijke jongen is.

“Wie André kent, en Story doet dat ongeveer al zijn gehele leven, weet dat de zanger nooit liegt, en van zijn hart geen moordkuil maakt”, besluit Guido.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen