Rachel Hazes krijgt wéér flinke dreun van RTL Boulevard: ‘Niet handig’

Rachel Hazes heeft wederom een flinke dreun gekregen van RTL Boulevard. Presentator Eddy Zoëy schaart zich achter de sneer van Rob Goossens dat ze continu ‘met André Hazes’ lijkt loopt te zeulen’.

Rachel Hazes, Eddy Zoëy en Aran Bade © RTL Boulevard

Het is volgens tv-kenner Rob Goossens wel heel schaamteloos hoe Rachel Hazes de nalatenschap van André Hazes aan het uitbuiten is. “Arme Rachel, zoek eens een keer een nieuwe hobby, want straks is het twintig jaar na de dood van André Hazes en dan loop je nog stééds met het lijk te zeulen“, sneerde hij afgelopen februari in RTL Boulevard.

Rachel is boos

Onfatsoenlijk, vindt Rachel. Zij heeft daarna besloten om geen interviews meer te geven aan het programma. Die situatie bleek vorige maand onveranderd en blijkt nu nog steeds te gelden.

Rachel was woensdag namelijk aanwezig bij een feestje van Tino Martin, Donnie en Kriss Kross om het succes van hun Hazes-cover Uit M’n Bol te vieren. De heren wilden wél praten met Boulevard, maar Rachel nog steeds niet. “Aran, heb ik nou goed begrepen dat Rachel boos is?”, vraagt presentator Eddy Zoëy na afloop van het item.

‘Sloeg volledig om’

Entertainmentkenner Aran Bade daarop: “Ja, zo gezellig als je het net ziet, zo sloeg het volledig om. Ze praat niet meer met RTL Boulevard door een aantal uitspraken die er gedaan zijn, maar dan denk ik: ze staat weer met die plaat omhoog, dan kun je op z’n minst ons toch even te woord staan.”

Eddy: “Maar waar is ze dan specifiek boos over?”

Aran: “Ja, er zouden uitspraken zijn gedaan dat ze nog steeds met het…”

Rondzeulen met lijk

Luuk Ikink: “Rob Goossens zei dat zij maar met het lijk blijft rondlopen, al die jaren lang enzo.”

Aran: “Dat was ook niet heel chic natuurlijk van Rob.”

Luuk: “Nou ja, ja… Nee, ja, nee…”

Aran: “Hoe lang is dat geleden?”

Luuk: “Dat was al lang geleden. Het was gewoon een opmerking, tja…”

Aran: “We zullen haar nog wel tegenkomen, want ze heeft hierna nog veel dingen die ze in de aanbieding heeft van Hazes, waar we ook weer bij zijn. Dan denk ik: stap eroverheen. Ik denk dat we haar weer snel spreken.”

Wéér een dreun

Luuk: “We komen vast wel weer tot elkaar.”

Nou, hoop daar maar niet op. Eddy komt vervolgens namelijk met een genadeloze opmerking, waarmee hij zich achter Rob schaart. Ook Eddy vindt dat Rachel rondzeult met een lijk. “Dus als ik nu zeg dat Rob toch een beetje gelijk heeft, is dat niet verstandig?”

Aran geschrokken: “Nee, dat is niet verstandig. Zeker niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

RTL Boulevard vindt dat Rachel Hazes continu met het lijk van André Hazes rondzeult. Gaat dat te ver?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen