Rachel Hazes wil nog steeds niet met RTL Boulevard praten

Rachel Hazes wil nog steeds niet met RTL Boulevard praten. Daar kwam de showrubriek achter toen ze gisteren met haar wilden bellen over de hereniging van André Hazes jr. en Monique Westenberg.

Rob Goossens en Rachel Hazes © RTL

Monique Westenberg is samen met haar zoontje naar New York gevlogen om daar met André Hazes jr. ’te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin’. Hartstikke smeuïg natuurlijk – de Hazes-soap is nog absurder dan Goede Tijden Slechte Tijden – en daarom probeerde RTL Boulevard her en der wat quotes te halen.

Rachel weigert

Wat blijkt? Niemand uit het Hazes-kamp wil reageren op deze gezinshereniging. “We hebben die post gezien en vervolgens ga je rondbellen naar Monique, Rachel en André. Maar Rachel schijnt om de een of andere reden niet meer met Boulevard te willen praten”, zegt tv-kenner Rob Goossens.

Rob bedoelt dit cynisch. Hij is immers de reden waarom Rachel niet meer met Boulevard praten. Toen hij in februari aan de desk riep dat Rachel met André’s lijkt loopt te zeulen, was ze he-le-maal klaar met de showrubriek. Ze wil alleen nog praten via Bridget Maasland, omdat dat een vriendin van haar is.

André en Monique

En André en Monique? Gaven die thuis? Nee, die willen dit allemaal privé houden. Heel logisch, nadat ze het allemaal uitgebreid aankondigen op Instagram. “Daar moest ik toch een beetje om gniffelen”, zegt Rob. “Maar Monique en André zeggen allebei: ‘We willen het hierbij laten.’”

Vreemd, vindt Rob. “Het management van André zegt: ‘We vragen om rust voor André.’ Dan denk ik inderdaad van: ja, maar jullie hebben zelf die post op Instagram gezet.”

Wat vindt Luuk?

Luuk Ikink vindt het allemaal een beetje aandachttrekkerij van André en Monique. Als je geen aandacht wil, moet je het ook allemaal niet op Instagram zetten, vindt de presentator.

Hij zegt: “Ze deelt dan wel weer in de openbaarheid dat ze dit gaan doen. Dat kan je ook gewoon niet doen. Je kunt ook met de stille trom naar New York vertrekken en dan weet niemand ervan zou je denken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rachel Hazes vloekend in haar rookhok zat toen ze hoorde dat Monique naar André zou vliegen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen