Glennis Grace trekt omstreden zoontje het podium op: ‘Zij durft!’

Glennis Grace heeft haar omstreden zoontje Anthony (15) gisteren het podium opgetrokken tijdens haar optreden in de Melkweg in Amsterdam. “Dat deze mensen nog een podium krijgen: onbegrijpelijk.”

Glennis Grace en Anthony © Instagram

Het is nu drie maanden geleden dat Glennis Grace en haar 15-jarige zoontje Anthony drie nachten lang werden opgesloten in een politiecel vanwege hun schandalige knokpartij in de Jumbo. Zij vindt dat ze inmiddels wel genoeg sorry heeft gezegd en tourt weer door het land met een niet-uitverkochte theatertour.

Onbegrijpelijk

Glennis stond gisteren in de Melkweg in Amsterdam en trok daar haar zoontje op het podium. Daar zongen ze samen het liedje ‘Three Little Birds (Everything’s Gonna Be Alright)’ van Bob Marley. Het publiek maakte beelden en die zijn verspreid op social media, zie onderaan dit artikel.

De kijkers van RTL Boulevard reageren verbijsterd. “Dat deze mensen nog een podium krijgen, onbegrijpelijk”, zegt Chantal. En Anouk vindt het imagotechnisch heel erg onhandig: “Hoe dom! 😂”

Wel in beeld

Anthony gaat tegenwoordig tijdens ieder optreden mee met Glennis. Tot nu toe maakten de media zijn gezicht onherkenbaar, omdat hij nog minderjarig is. Kennelijk vindt Glennis dat niet nodig. “Nou mag ie wel in beeld 🤔”, zegt Sabrina verbaasd.

En Ans zegt: “Vreselijk gewoon, hoe durf dat mens nog? En nog met zoon ook.”

Caat: “Lef hebben ze in elk geval pffff.”

Veel mensen delen kotsgezichtjes. “🤢🤢🤮”, zegt Inge bijvoorbeeld.

Juicekanalen

Wat vinden de juicekanalen ervan dat Glennis nu met haar zoontje op het podium staat? “Zouden ze dit in de cel geoefend hebben?”, vraagt Juice Channel zich af. “Jailhouse Rock was toepasselijker geweest.”

Yvonne Coldeweijer: “Hallo Jumbo. Die hebben echt next level schijt.”

Fragment

De beelden:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Glennis Grace trekt haar zoontje het podium op. Een middelvinger naar de slachtoffers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen