Koen Kardashian ontkracht roddel over Estelle Cruijff en Jaimie Vaes

Koen Kardashian is weer terug van de Route du Gordon. Na een maandje afkicken in Zuid-Afrika kan hij er weer helemaal tegenaan. Terug in Nederland ontkracht hij eerst een hardnekkige roddel.

Koen Kardashian © Instagram

Het was een heftige zomer voor Koen Kardashian. Na wekenlang gefeest te hebben met instadames Estelle Cruijff en Jaimie Vaes, ook wel ‘snuifdozen‘ genoemd, stapte hij half juli huilend in het vliegtuig naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Gelukkig viel zijn traan net op tijd toen hij een filmpje van zichzelf maakte voor Instagram.

Estelle en Jaimie

Inmiddels is hij weer in Nederland en hopelijk is hij naast zijn drugsverslaving niet behandeld aan zijn aandachtsverslaving, want dat is dan niet echt gelukt. Koen plaatst weer de hele dag door allerlei intens lege stories. In een daarvan ontkracht hij vandaag een roddel over zijn eveneens lege vriendinnetjes Estelle en Jaimie.

Want is het niet een beetje raar dat Estelle en Jaimie na Koens plotselinge vertrek opeens wel heel stil werden over hem? Zijn posts over zijn afkickproces werden keihard genegeerd door de twee dames, terwijl de Instagram-app zo ongeveer staat ingebrand op hun telefoonscherm.

Likeleegte

Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer: “Jaimie en Estelle waren niet aanwezig bij de support van zijn eerste Insta-post na een hele maand rehab. Daar hadden veel mensen vragen over. Die post stond toch voor een mijlpaal en een belangrijk moment uit zijn leven! Twee dagen later hadden ze nog steeds niets geliked of gereageerd.”

Gelukkig geeft Koen daar nu duidelijkheid over in een Insta-story. “Dag lieve vriendinnen, ik wil even een roddel ontkrachten. Er wordt gezegd dat ik mijn lieve vriendinnen Jaimie en Estelle niet spreek. Nou, ik spreek ze precies nog elke dag en ze zijn heel lief voor me in deze tijd.”

‘Ze zijn heel druk!’

Waarom steunen ze hem niet meer op Instagram? Koen: “Er wordt geconcludeerd dat ik ze niet meer spreek omdat ze niet meer reageren op mijn Insta, maar deze meiden zijn ook druk met leuke dingen, werkdingen. Er is meer dan Instagram. Lieve meiden, alsjeblieft, s*ck a d*ck.”

Een vreemde verklaring, vindt Yvonne. “Blijkbaar waren ze daar dus te druk voor en betekent het verder niks. Bedankt in ieder geval voor de weekendtip. Zal hem in overweging nemen.”

Poep en scheet

Ook het bekende showbizzkanaal Juice Channel vindt het maar merkwaardig. “Druk? Met wat precies dan? Geconcludeerd? Als je voorheen iedere poep en scheet op je Insta gooit, tja, dan krijg je dit!”

Dat Jaimie te druk is voor Instagram, is volgens Juice Channel gewoon een gotspe. “Je vriendin Jaimie Vaes is er ook niet vies van om haar ‘verloofde’ vier keer per week te ontvolgen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Estelle Cruijff en Jaimie Vaes hun feestmaatje Koen Kardashian nog wel leuk vinden als hij niet meer snuift?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen