‘Iris Hond heeft geen spijt van avontuurtjes met Ali B en Marco B’

Iris Hond heeft geen spijt van haar avontuurtjes met Ali B en Marco Borsato, denkt imagodeskundige Zabeth van Veen. “Vrouwen kunnen ook gewoon behoefte hebben aan lekkere seks.”

Marco Borsato, Ali B en Iris Hond © William Rutten, RTL

De ondeugende Iris Hond, die deze maand haar 35ste verjaardag viert, slingert in Hilversum van liaan naar liaan. Dat ze een affaire had met Marco Borsato is allang bekend en bevestigd, maar nu is er ook informatie opgedoken die wijst op een avontuurtje in bed met Ali B. Haar management wil dat overigens bevestigen noch ontkennen.

Gulpenjager

Je zou bijna vergeten dat Iris behalve professioneel minnares ook nog pianiste is. Wat vindt imagodeskundige Zabeth van Veen er allemaal van? Ze doet haar verhaal in de Nieuwe Revu. “Een vrouw die het met twee getrouwde mannen heeft gedaan? Daarmee heeft ze heel veel vrouwen tegen zich in het harnas gejaagd.”

Vrouwen zullen nu minder geneigd zijn om geld uit te geven aan gulpenjager Iris, denkt de imago-expert. “Die vinden het niet kunnen dat je aan iemand anders haar partner komt. Er zullen ook vrouwen zijn die zich onveilig voelen in haar buurt, met betrekking tot hun eigen man.”

Iris’ behoeftes

Zabeth heeft echter het idee dat Iris zich daar niets van aantrekt. Ze denkt dat de pianiste een pittige meid met specifieke behoeftes is. “Vrouwen kunnen ook behoefte hebben aan lekkere seks en ik denk dat Iris niet zo bezig is met haar eigen imago: ze heeft haar keuzes gemaakt op basis van haar eigen behoeftes.”

Het is wel opvallend dat ze steeds allerlei controversiële types uitkiest. “Ze heeft waarschijnlijk spijt dat ze in de publiciteit komt omdat ze het met twee heel foute mannen heeft gedaan, maar ze heeft wellicht geen spijt van de seks.”

Wilde avontuurtjes

De grote vraag is of de BN’er-hobby van Iris wel verstandig is. “Iris zal ermee te maken krijgen, dat sommigen het tijdens een optreden van haar niet los kunnen koppelen dat ze wilde avontuurtjes heeft beleefd”, beaamt Zabeth.

En het levert natuurlijk ook flink wat publiciteit op, waar Iris mogelijk niet op zit te wachten. Zo wordt in de Nieuwe Revu zelfs geopperd dat ze misschien wel ‘een klein persoonlijkheidsstoornisje’ heeft.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen