Harry Vermeegen wordt kotsmisselijk van Eva Jinek: ‘Hoe durf je?!’

Harry Vermeegen haalt op zijn opiniekanaal keihard uit naar Eva Jinek. De tv-bekendheid vindt het ongelooflijk hypocriet dat ze zo hard heeft uitgehaald naar Johan Derksen en zijn VI-collega’s.

Harry Vermeegen en Eva Jinek © YouTube, RTL

Eva Jinek stond vooraan in de rij om het kaarsverhaal van Johan Derksen af te keuren. Ze pleitte op een gegeven moment zelfs voor een adverteerdersboycot van Vandaag Inside, terwijl ze twee jaar geleden in haar eigen talkshow óók lachte om een soortgelijk verhaal. Volgens critici heeft ze een dubieuze rol gespeeld in het einde van VI.

Misselijk van Jinek

Harry Vermeegen walgt van Eva. “Wat kun je je aan sommige dingen toch enorm ergeren, hè? Dat je er gewoon een beetje onpasselijk van wordt. Dat je die misselijkheid voelt opkomen. Dat heb ik dus nu weer. Ik had er al voor gewaarschuwd: de hypocrisie van Nederland. Dat je er echt een beetje gek van wordt. Nu zie je dat ook bij Jinek.”

Inmiddels heeft ook Harry de beelden gezien waarop Eva lacht om grensoverschrijdend gedrag. “Daar zat de Jinek dus ook om te lachen. En dat vind ik allemaal niet zo erg. Nee, dat neem ik haar ook verder niet kwalijk, ga je gang. Maar wat ik haar kwalijk neem en waar ik dus zo onpasselijk van wordt, dat is dat zij dan tekeergaat over Johan Derksen.”

‘Kijk mij deugen!’

Eva is gewoon een verschrikkelijke ‘deuger’, vindt Harry. “Dat zij daar dan zo zogenaamd een ‘kijk mij eens deugen’ grachtengordelmening over heeft. Gadverdamme nog aan toe.”

Hij is helemaal klaar met haar. “Zij zei nog niet zo lang geleden over die Derksen toen die rel uitbrak van: ‘Dat moeten we niet willen op onze nationale televisie en eigenlijk zouden die sponsors weg moeten trekken van zo’n programma en de kijkers zouden zelf ook die beslissing moeten nemen om niet meer te gaan kijken.’ Kijk, en dáár word ik dan misselijk van.”

‘Hoe durf je?!’

Harry vindt het zwaar ongepast dat Eva zo openlijk probeerde om Vandaag Inside van de buis af te krijgen. “Gadver-, gadverdamme! Hoe durf je, Jinek? En dat komt alleen maar doordat die Derksen niet is goedgekeurd door de grachtengordel.”

“Dus al die media daar keren zich tegen hem en die spelen allemaal dat ‘kijk mij eens deugen’-verhaal. Dat spelen ze allemaal mee. En daar kan ik dus heel slecht tegen.”

Fragment

De woedeuitbarsting van Harry:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen