Vandaag Inside mogelijk toch weer op de buis: ‘Tv is nu wel héél saai’

Het programma Vandaag Inside keert mogelijk tóch weer terug op de buis, inclusief Johan Derksen. Dat melden bronnen rondom de talkshow aan de altijd goed geïnformeerde mediaredactie van het AD.

Vandaag Inside © SBS 6

Update 20.35 uur (onder dit artikel)

Johan Derksen zag zich vorige week donderdag genoodzaakt om per direct te stoppen met het programma Vandaag Inside, omdat John de Mol en de rest van de Talpa-top na het kaarsverhaal niet langer achter hem stonden. Inmiddels is de heersende opinie over het VI-trio weer aan het draaien; mensen denken dat er misschien toch wat overgereageerd is.

VI toch weer op tv?

Het AD meldt nu dat er wordt gewerkt aan een terugkeer van Vandaag Inside op televisie. “Vandaag Inside keert mogelijk terug op televisie. Achter de schermen wordt bekeken of en in welke vorm het programma een doorstart kan maken. Mét Johan Derksen (73)”, aldus de krant.

Verdere details ontbreken volgens de krant nog. “In welke vorm en wanneer dat eventueel gebeurt, moet nog duidelijk worden.”

Heel saai

Tv-kenner Bert van der Veer zegt een eventuele terugkeer van het programma toe te juichen. “Als televisiekijker is mijn leven een stuk saaier geworden sinds afgelopen vrijdag. En niet alleen dat van mij, als ik zo om me heen hoor.”

Hij vervolgt: “Het programma was zo níet geformatteerd. Het had hectiek, spanning, sensatie, het onverwachte. Kijk, de mannen kosten wat, maar het programma levert meer dan vele miljoenen op.”

Domien cynisch

Qmusic-dj Domien Verschuuren reageert cynisch op het nieuws over de mogelijke terugkeer van VI. “Vingers van wie dit niét zag aankomen”, schrijft hij.

AD-mediajournalist Marcus den Blanken: “Dat worden weinig vingers.”

VI-socials

Het is opvallend dat de socials van Vandaag Inside nog steeds worden bijgehouden, net als de site van het programma. Een woordvoerder van Talpa Network laat aan NU.nl weten dat dat gedaan wordt ‘voor de fans’ van het programma.

“Het is nog niet duidelijk of het programma op tv helemaal stopt, of dat het op een later moment of in een andere vorm terugkeert. Talpa Network wil daar niet op ingaan”, aldus de nieuwssite.

Update

Johan Derksen weerspreekt tegen het ANP terug te keren bij Vandaag Inside. “Ik ben ermee gestopt en daar laat ik het bij. Het kan zijn dat er gesprekken zijn, maar die zijn in ieder geval niet met mij.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vandaag Inside mogelijk weer terug op televisie. Goed nieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen