Hans Kraay jr. niet gevraagd om terug te keren bij VI: ‘Hoeft ook niet’

Hans Kraay jr. is niet gevraagd om terug te keren bij de mannen van VI. Hij is door Johan Derksen uit het programma gezet en daar heeft hij vrede mee. “Het hoeft ook niet meer.”

Hans Kraay jr. © RTL 4

Hans Kraay jr. werd na zeventien jaar gedumpt bij VI toen het programma in januari verderging als dagelijkse talkshow over de actualiteit. Het was Johan Derksen die de beslissing nam om hem eruit te zetten. “Als wij over andere onderwerpen praten… Hans is niet de man om over de economie of over het milieu te praten”, zei hij.

‘Carry on!’

De hele kaarsrel rondom VI heeft Hans de afgelopen weken dan ook vanaf de zijlijn aanschouwd. “Niet om het interessanter te maken hoor, maar omdat je net weg bent daar gaan heel veel mensen vragen of je aan wil schuiven in praatprogramma’s om daarover te praten en daar had ik helemaal geen behoefte aan”, zegt hij nu in de talkshow Beau.

Dat de VI-heren toch weer verdergaan, zag Hans wel aankomen. “Ja. Het is hun leven. Ik heb zeventien jaar bij ze gezeten en ik weet hoe ze houden van televisiemaken. Ik had niet verwacht dat die definitief van de buis zouden zijn. Wat ik ervan kan zeggen is: veel plezier en veel succes, want zij houden van televisiemaken, dus ik zou zeggen: carry on!”

‘Veel succes!’

Hans is vrij zakelijk als hij het over VI heeft. “Ik heb zeventien mooie jaren gehad en zij moeten doen en laten wat zij willen. Ik had wel verwacht dat ze terug zouden komen en ik wens ze heel veel succes.”

Is hij al gevraagd om weer terug te keren? “Nee, maar dat hoeft ook niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het leuk vinden om Hans Kraay jr. weer eens te zien in Vandaag Inside?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen