Hans Kraay jr. na zeventien jaar gedumpt door Veronica Inside

Het ligt eigenlijk al een maandje op straat, maar nu is het echt definitief: Hans Kraay jr. wordt na zeventien jaar aan de kant gezet door Veronica Inside. Hij verhuist in januari niet mee naar SBS 6.

Hans Kraay jr. en Johan Derksen © SBS

Hans Kraay jr. verhuist in januari niet mee naar SBS 6, waar de mannen van VI een dagelijkse talkshow gaan maken. Het werd een maand geleden al tussen neus en lippen door verklapt door Wilfred Genee, maar gisteren kwam de bevestiging. Zijn vertrek werd live in de uitzending van Veronica Inside besproken.

Johan dumpt Hans

Wilfred tegen zijn collega Johan Derksen: “Je wil niet door met hem, maar je kunt hem ook houden, hè?”

Johan: “Wacht even. Dit gaat bijna een eigen leven leiden. Van: ‘Je wil niet door met hem.’ Dat vind ik heel onsympathiek, want dat denkt Hans nu ook.”

Wilfred: “Maar dat is toch zo?”

Vijftig procent

Johan: “Nou, nee, ik heb gezegd… Laat ik het nog een keer uitleggen: we hebben een programma volgend jaar met vijftig procent voetbal en vijftig procent andere onderwerpen. We zitten met René, ik en jij voor die vijftig procent voetbal, maar dan moeten we voor die andere onderwerpen een specialist naast ons hebben die geen voetbalanalist is.”

Hans: “Even over dat programma: jullie gaan een nieuw programma maken in januari en dat is een ander programma. Dat wordt op maandag en vrijdag veel minder voetbal dan hier. Ik heb hier zeventien jaar gezeten en vandaag is de een na laatste keer en daar hoeft niemand emotioneel over te doen. Ik vond het superleuk om hier te zijn.”

Veel succes

Hans is niet boos op Johan. “Ik zal er vanaf januari niet bij zijn en het is goed zo. Ik wens jullie vanaf januari heel veel succes.”

Johan: “Hans, schei uit want ik schiet vol.”

Wilfred: “We gaan je wel missen, Hans. Serieus.”

Johan: “Hans was een aangename gast hier.”

Hans: “Ik ben niet dood, hè, maar ga door met de complimenten.”

Johan: “Hans was altijd een aangename aanvulling aan tafel.”

Fragment

Het bewuste fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen