Glennis Grace zorgt voor onenigheid in Shownieuws: ‘Wat een onzin!’

Glennis Grace heeft gisterenavond voor enige frictie gezorgd aan de desk van Shownieuws. Daar waren de meningen verdeeld over haar optreden met haar omstreden zoontje Anthony.

Glennis Grace, Guido den Aantrekker en Ronald Molendijk © Shownieuws

Drie nachten lang zaten ze met elkaar in de cel na hun knokpartij in de Jumbo: Glennis Grace en haar 15-jarige zoontje Anthony. Aangezien hij nog minderjarig is, namen de media hem na hun arrestatie in bescherming, bijvoorbeeld door hem te blurren. Wat wekt ieders verbazing? Glennis richt nu zélf de spotlights op haar zoontje.

Glennis onder vuur

Glennis heeft Anthony het podium opgetrokken tijdens een optreden in Amsterdam om een liedje van Bob Marley te zingen. Met z’n tweetjes toegejuicht worden door een aantal fans zonder moreel kompas: het is natuurlijk dé ultieme middelvinger naar hun Jumbo-slachtoffers.

Story-baas Guido den Aantrekker vindt het schandalig. “Ik zie dat zelf toch ook een beetje als een dikke middelvinger, omdat hij natuurlijk ook betrokken was bij die Jumbo-rel”, zegt de bladenmaker in Shownieuws. “Er is natuurlijk geen enkele reden om hem op dat podium te trekken.”

Ronald in de bres

Muziekdeskundige Ronald Molendijk daarop: “Zeker wel!”

Guido: “Vind jij wel?”

Ronald: “Natuurlijk, het is d’r zoon! Een betere reden dan dat is er niet.”

Guido: “Maar zie je alle artiesten hun zoon of dochter op het podium halen als ze optreden? Dat is natuurlijk ontzettende onzin.”

Ronald: “Godzijdank niet allemaal, maar wel veel. Dit is ook supermooi om te delen, dat moment. Ik snap wel waar je zit…”

Middelvinger

Guido: “Jij bent zo doorgewinterd. Jij weet toch ook wel dat dit gewoon absoluut expres gedaan is om te laten zien: jongens, dikke middelvinger, wij staan hier!”

Als een of andere sportdeskundige aan de desk roept dat dit Glennis’ imago goed doet, zegt Guido: “Voor wie? Ze hebben met z’n tweeën vastgezeten in de bak een aantal dagen en dat onderzoek is nog niet afgerond volgens mij, dus ik denk dat dit een soort van provocatie is. Ik ken Glennis een beetje en dit vindt zij volgens mij heerlijk om te doen.”

Ronald: “Ik snap waar je gedachte vandaan komt met een dikke middelvinger, maar ik zie gewoon een heel mooi moment, maar misschien ben ik te goedgelovig in dit geval.”

Disclaimer

Guido ergert zich eraan dat Ronald zo nadrukkelijk in de bres springt voor Glennis, zónder hun persoonlijke band te benoemen. Een beetje wat zijn lezers hebben als er weer een artikel over Rachel Hazes in de Story staat zeg maar. “Even als disclaimer: jij hebt geen enkele connectie met Glennis volgens mij, hè?”, vraagt Guido cynisch.

Ronald: “Behalve dat het een goede vriendin van me is.”

Guido: “Oh, toch wel?”

Ronald: “Zeker!”

Wat zegt Luuk?

Wat vinden ze bij RTL Boulevard van het optreden van Glennis? Luuk Ikink: “Er is veel kritiek, hè, op dit fragment. Mensen zeggen: ‘Moet je dan de boel zo uitdagen?’ Zo lijkt het een beetje.”

Rob Goossens: “Ja, en zij kiest er dus ook zelf voor om die jongen dus zichtbaar in beeld te brengen, terwijl je zou zeggen: er is behoorlijk wat gebeurd, laat in elk geval dat joch even op de achtergrond. Dit is wéér superonhandig en ik vraag me af wanneer het moment gaat komen dat Glennis doorkrijgt dat er toch echt iets goed mis is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ronald Molendijk springt in de bres voor Glennis Grace, zónder uit zichzelf hun vriendschap te benoemen. Typisch televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen