Edsilia Rombley zwijgt, Aran Bade is stellig: ‘Ze dumpt Glennis Grace!’

Edsilia Rombley wil niet reageren op geruchten over een Ladies of Soul-exit van Glennis Grace. Volgens RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade is het echter zo klaar als een klontje: Glennis vliegt eruit.

Aran Bade en Edsilia Rombley © RTL

De populariteit van Glennis Grace bevindt zich na haar knokpartij in de Jumbo op een dieptepunt. Ze is door vrijwel alle concertorganisatoren gecanceld en de nieuwste annulering kwam vorige week van een van haar beste vrienden: Fred van Leer. Ze zou volgende maand optreden bij zijn event Fred & Friends, maar is niet meer welkom. Nu hebben ze bonje.

Edsilia zwijgt

Wél staat Glennis nog steeds op de posters van Ladies of Soul, maar haar aanwezigheid daar lijkt vrijwel onhoudbaar: de zaak over haar Jumbo-knokpartij dient namelijk pas een maand ná die concerten. Volgens bronnen van Weekend hopen de overige Ladies of Soul vurig dat Glennis gewoon zélf de beslissing neemt om op te stappen.

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade confronteerde bandlid Edsilia Rombley gisteren met die geruchten, maar die wilde ze niet bevestigen of ontkennen. “Nou ja, wij hebben besloten – wij allemaal – dat we er niets over zeggen. No comments. Daar ga ik echt… Het is heel lastig. No comment.”

‘Niets, Aran, niets!’

Edsilia heeft besloten werkelijk geen lettergreep meer aan Glennis te wijden in de media. “Edsilia gaat hier niets over zeggen”, zegt ze in derde persoon over zichzelf. “Dat is moeilijk, want Edsilia zegt altijd wat, maar dit keer zeg ik helemaal niets.”

Aran: “Ze is een close vriendin van jou, vind je het daarom moeilijk?”

Edsilia: “Nieeets Aran, nieeeets Aran, nieeeets! Niets, niets. Nee, niets. Ik vind het echt tof dat wij hier zoiets leuks maken en dit zorgt voor heel veel positiviteit en ik focus me altijd op positiviteit en dat is dit.”

‘Het rommelt’

Aran heeft inmiddels vernomen dat Glennis er gewoon uitvliegt. “Ik heb vandaag gehoord, nog niet bevestigd, dat er wordt besloten dat Glennis niet aanwezig zal zijn bij de Ladies of Soul. Ja, en die stap moet eerst nog genomen worden, maar ik denk dat dat de enige juiste beslissing is. En dat maakt het voor de ladies op dit moment lastig om te reageren.”

Oei, dat wordt een pijnlijk moment voor Glennis. Gaat het team dit beslissen? De producent van Ladies of Soul is dezelfde als die van Fred & Friends: Demp Entertainment. “Misschien wordt de beslissing bij Glennis gelegd, van: ‘Neem zelf die beslissing’, of: ‘Kom daarmee naar buiten.’ Daar wordt nu denk ik achter de schermen druk over gesproken.”

Ruzie met Glennis?

Wat vindt Aran ervan dat Edsilia niets wil zeggen? “Achter de schermen rommelt het enorm en dat zie je ook aan haar reactie eigenlijk. Ze vindt het ontzettend moeilijk, ze zijn natuurlijk ook bevriend en dan die dagvaarding afgelopen week…”

“Overigens gaan er ook heel veel verhalen, hè? Het verhaal ging dat Edsilia ruzie zou hebben met Glennis. Dat heb ik ook nog even gevraagd. ‘Nee’, zei ze, ‘dat is absoluut niet waar.’ Daar zit ook meteen de pijn: ze zijn achter de schermen bevriend, ze vinden dit heel erg vervelend, maar het gaat uiteindelijk om een heel grote zakelijke afspraak.”

Tot slot: wat vindt Aran zelf? “Ik denk dat het de enige juiste beslissing is dat Glennis er niet bij is.”

Fragment

Het fragment uit RTL Boulevard:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen