Beau van Erven Dorens ontploft op tv: ‘Yvon Jaspers is een pooier!’

Beau van Erven Dorens maakte gisteren in zijn talkshow gehakt van Yvon Jaspers. Hij heeft de presentatrice van Boer Zoekt Vrouw een pooier genoemd. “Het is toch gewoon zo?!”

Beau van Erven Dorens en Marc-Marie Huijbregts © RTL

Het is geen geheim dat Beau van Erven Dorens een gruwelijke hekel heeft aan Yvon Jaspers. De RTL 4-ster heeft haar in het verleden regelmatig gebasht en heeft daar geen spijt van. “Ik zeg gewoon precies waar ik zin in heb, dat doe ik al mijn hele leven. En ja, soms is het verstandiger om je mond te houden, maar in dit geval…”, zei hij eerder.

‘Yvon is pooier!’

Beau ging gisteren wéér los op Yvon toen haar programma Boer Zoekt Vrouw ter sprake kwam in zijn talkshow. “Het is een datingprogramma. Yvon Jaspers is gewoon een pooier. Ze is gewoon de hele dag bezig om boeren te koppelen aan leuke vrouwen. Dat is toch gewoon zo?”, riep de presentator.

Tafelgast Marc-Marie Huijbregts, die een innige vriendschap onderhoudt met Yvon, daarop geschrokken: “Nou, nou, nou.”

Beau: “Het is toch gewoon zo?”

Marc-Marie: “Zij is een matchmaker! Dat is geen pooier.”

Hippe pooier

Beau: “Een matchmaker? Nou ja, dat is gewoon zeg maar een hippe pooier. Nee, maar echt.”

Marc-Marie: “Nee, echt niet. Je moet je voorstellen dat je op een boerderij zit waar nooit iemand langskomt en dan komt Yvon en dan vind je de liefde van je leven.”

Beau: “Oké, maar mag ik het omdraaien? Je kunt het ook zo uitleggen: er zit dus een best wel moeizaam figuur tussen de koeien en dan komen er drie vrouwen en die worden dus door de pimp, Yvonne, gewoon voor die man neergegooid, van: iemand moet met hem het leven verder gaan delen! Ik vind dat best wel ranzig vaak.”

Ranzig

Marc-Marie: “Nee, dat is juist niet ranzig! Ja, zoals jij het zegt is het ranzig, maar alles is ranzig zoals jij het zegt! Het gaat er juist om dat mensen schrijven op een boer of boerin en die voelen een connectie. Die komen dan en dan vinden ze soms de liefde van hun leven, Beau. Er zijn allemaal huwelijken en kinderen uitgekomen.”

Beau: “In het vorige seizoen is het allemaal mislukt.”

Marc-Marie: “Je kunt kijken naar dingen die mislukken, Beau, en wat jou zou helpen in jouw leven is dat je ook gewoon kijkt naar de dingen die werken.”

Fragment

Het bewuste fragment uit Beau:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen