Schuift John de Mol aan in Vandaag Inside? ‘Dat zou heel goed zijn’

Het zou sterk zijn als John de Mol aanschuift in Vandaag Inside als het programma op maandag zijn doorstart beleeft. Dat zegt Jordi Versteegden, mediaverslaggever van De Telegraaf, in Privé TV.

John de Mol en Johan Derksen © William Rutten, SBS

Angela de Jong zat twee weken geleden in de aflevering waarin het abrupte einde van Vandaag Inside werd aangekondigd en zij is uitgenodigd om volgende week óók weer aan tafel te zitten. Dat zal in elk geval niet op maandag zijn, want dan moet ze een column over het programma schrijven, laat ze weten op de AD-site.

John de Mol in VI?

Wie er dan wél moet aanschuiven in de eerste VI? Jordi Versteegden, de mediaverslaggever van De Telegraaf, pleit voor John de Mol. Hij heeft zich tot nu toe niet publiekelijk bemoeid met de kaarsrel over VI, maar is uiteindelijk natuurlijk wel de man die achter de schermen aan de touwtjes trekt.

Het is tijd dat John zich nu ook eens uitspreekt, vindt Jordi. Tot nu toe liet de miljardair alle communicatie over aan twee van zijn vele Talpa-bobo’s. “We hebben nu Marco Louwerens gehad en Paul Römer, laat John de Mol er dan nu maar lekker zitten”, aldus de Telegraaf-verslaggever bij Privé TV.

‘Het zou te gek zijn’

Het zou niet voor het eerst zijn dat John aanschuift in Vandaag Inside. “Die heeft in het verleden wel eens vaker daar gezeten. Toen om te lachen en nu is er toch wel iets aan de hand.”

Jordi denkt dat het ook goed zou zijn voor John zelf. “We weten ook dat John de laatste tijd onder vuur ligt. Dat wil hij niet, maar helaas: dat is niet zo. Zijn geloofwaardigheid staat wat dat betreft ook op het spel. Ik zou het echt te gek vinden als hij maandag gewoon tussen de heren gaat zitten.”

Johan bij het OM

De kaarsrel rondom Johan Derksen is inmiddels behoorlijk gesust. De voetbalkenner is gisteren nog op de koffie geweest bij het OM, die aankondigde de zaak te gaan onderzoeken. “Het was een uitnodiging, want hij heeft niet op het matje hoeven komen”, legt Rob Goossens uit in RTL Boulevard.

Het was volgens Rob een gezellig onderonsje. “Het OM had natuurlijk al aangekondigd dat ze een onderzoek zouden gaan instellen naar dat kaarsverhaal. Ik heb Johan net even gesproken en hij heeft eigenlijk een heel gezellig, een beetje raar gesprek bij het OM gehad, want over dat onderzoek hebben ze het nooit meer met geen woord gehad.”

‘Horen we niks meer van’

Rob verwacht dat het OM uiteindelijk zal communiceren dat de zaak niet verder zal worden onderzocht. “Ze zeiden [tegen Johan]: ‘Trouwens, als dat kaarsverhaal al gebeurd is, dan is dat sowieso verjaard.’”

“Voor de rest was hem gevraagd om er niets over te zeggen, dus het klinkt een beetje alsof we hier nooit meer iets over gaan horen.”

Privé TV

Jordi aan het woord bij Privé TV:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het goed vinden als John de Mol aanschuift in Vandaag Inside?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen