Patty Brard kritisch over André Hazes jr.: ‘Hij heeft toch een burn-out?’

Patty Brard vindt het vreemd dat André Hazes jr. tijdens zijn burn-out continu gevolgd wordt door camera’s voor zijn documentaire op Videoland. Dat is volgens haar vast niet op doktersadvies.

André Hazes jr. en Patty Brard © NPO, SBS

Het is dankzij Yvonne Coldeweijer al geruime tijd bekend dat André Hazes jr. continu gevolgd wordt voor een documentaire en nu is bekend geworden waar die te zien zal zijn: Videoland. André is het afgelopen halfjaar ook tijdens zijn burn-out gevolgd, onder meer tijdens alle reizen die hij maakt naar de Verenigde Staten.

Cameraploeg

Leuk, zegt Patty in Shownieuws. “Ik ken de vrouw die dit geregisseerd en geproduceerd heeft toevallig. Het is een Belgische vrouw die héél erg begaan was met zijn lot, dus we kunnen echt wel verwachten dat we een heel goed inkijkje krijgen in wat er nou precies met hem mis is en hoe hij deze tijd heeft beleefd. Het lijkt mij ontzettend interessant.”

Wel vindt ze het vreemd dat iemand zich continu laat filmen tijdens een burn-out. “Het enige wat ik een beetje gek aan de situatie vind is dat als ik aan de dokter zeg dat ik overspannen ben en een burn-out heb, dan denk ik niet dat hij zegt: ‘Nou, zes keer valium en een cameraploeg de hele dag.’ Ik zweer je, als ik nu denk aan een soap dan ga ik al janken.”

‘Voor het geld?’

Collega Natacha Harlequin verbaasd: “Waarom doet hij het dan? Voor het geld?”

Presentatrice Annemarie Brüning: “In elk geval niet om er psychisch beter van te worden.”

Patty: “Nou, dat weet ik niet. Misschien wel. Vaak als je dingen hardop zegt en terugziet, ik weet het niet… Het is gissen.”

Drugs

André is een van de vele artiesten die worstelt met een drank- en drugsverslaving. Iemand anders die daar ook berucht om is, is Douwe Bob. Hij werd vorige week ‘betrapt‘ tijdens een livestream op Instagram. Er lag een poederachtige substantie op tafel en toen een kijker vroeg of dat coke was, draaide hij de camera.

Het lijkt een flinke blunder te zijn. “Levensgevaarlijk, hè, dat Instagram!”, zegt Weekend-baas Bart Ettekoven. Zelf ontkent Douwe echter alles. Misschien was het wel gewoon een ‘wit propje’, aldus Bart. “Maar hij heeft natuurlijk zelf altijd gezegd dat hij wel van de seks, drugs en rock and roll is…”

André-docu

Wanneer de documentaire over André Hazes jr. te zien zal zijn is nog niet bekend, maar volgens Videoland zal dat in elk geval na de zomer zijn.

Zijn muzikale collega Douwe Bob, die inmiddels drie kinderen heeft bij drie verschillende vrouwen, maakt komend tv-seizoen naar verluidt zijn opwachting in Een Huis Vol.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het vreemd dat André Hazes jr. zich tijdens zijn burn-out continu laat filmen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen