‘André Hazes jr. wil flink cashen met verkoop docuserie aan RTL’

André Hazes jr. is al geruime tijd bezig met de opnames van een in eigen beheer geproduceerde docusoap. Hij hoopt flink te gaan cashen met een verkoop aan Videoland, meldt Yvonne Coldeweijer.

André Hazes jr. © Instagram

Al geruime tijd laat André Hazes jr. niets meer van zich horen. Wel vliegt hij de hele tijd op en neer van Amsterdam naar diverse steden in de Verenigde Staten. Wat doet hij daar? “André maakt geen soap, maar een docu en dat gaat over zijn leven. Hij wil heel graag de wereld rondreizen en hij laat dat dan vastleggen”, zegt Yvonne Coldeweijer in Popcorn Show.

Op zoek naar André

Waar gaat die docusoap over? “André is natuurlijk een beetje op zoek naar zichzelf en heeft daar zeg maar muziek weer bij in verwerkt en dat wordt dus de docu. Het heet Crossroads en dat wordt dus aankomende juni of juli pas gemonteerd, dus ze zijn nog aan het draaien. Begin maart zijn ze natuurlijk ook nog naar Las Vegas geweest.”

Yvonne weet niet of dit gaat scoren. “Ik vraag me gewoon heel erg af waarom je vijftien tot twintig steden moet bezoeken voor een docu. Ik vind de invalshoek op zich wel redelijk interessant van ‘op zoek naar mezelf’ ofzo. Dat is ook wel erg relevant op het moment voor Dreetje, maar mijzelf zou het minder boeien om hem te zien reizen ofzo. Ligt dat aan mij?”

Geldverspilling

Al dat reizen naar Amerika begrijpt Yvonne niet zo. “Het is een beetje geldverspilling ook ofzo. Hij zal het vast allemaal wel weer terugverdienen op het moment dat hij die docu dan verkoopt. Op dit moment betaalt hij namelijk alles zelf, hij huurt ook het camerateam zelf in en de regisseuse.”

Zijn laatste vlucht ging naar New York. “Ik weet gewoon niet echt of dat echt is wat de Nederlandse mensen willen weten van André Hazes. Hoe hij het vindt in New York ofzo. Het lijkt me gewoon helemaal niet juicy. Ook als hij daar bandjes gaat bezoeken ofzo; daar is toch niks aan in principe zeg maar?”

Videoland

Het zou natuurlijk wél juicy kunnen worden als het bezoekje van Monique Westenberg aan New York óók gefilmd wordt. Zij is samen met haar zoontje naar Amerika afgereisd om te onderzoeken in welke vorm zij en André verder moeten.

Uiteindelijk hoopt André flink te cashen met de verkoop van zijn serie aan een videodienst, aldus Yvonne. “Het wordt waarschijnlijk deze zomer pas verkocht aan een Videoland of whatever.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen