Jan Uriot vindt Samantha Steenwijk vreselijk humorloze vrouw

Samantha Steenwijk is een humorloze vrouw zonder enige vorm van zelfrelativering. Dat zegt Privé-ster Jan Uriot in reactie op het kort geding dat ze heeft aangespannen tegen Yvonne Coldeweijer.

Jan Uriot en Samantha Steenwijk © Telegraaf, RTL Boulevard

Ze is in korte tijd 22 kilo afgevallen: Samantha Steenwijk. Volgens Yvonne Coldeweijer komt dat door het gebruik van illegale dieetpillen, maar de zangeres heeft een heel andere verklaring: paardrijden. Yvonne heeft al gerectificeerd en de video verwijderd, maar Samantha wil per se een rectificatie met witte letters op een zwarte achtergrond. Én 5.000 euro.

Humorloos en hitloos

Privé-ster Jan Uriot raakte al eerder in conflict met Samantha en vindt het heel kinderachtig dat ze nu zelfs naar de rechter stapt. Eigenlijk heeft hij helemaal geen zin meer om woorden aan haar vuil te maken, zegt hij in zijn programma Wat Vindt Jan.

Jan: “Nou wil ik van tevoren al zeggen dat ik eigenlijk helemaal niet wil praten over humorloze mensen die eigenlijk helemaal geen relativeringsvermogen hebben, maar als zo’n hitloze zangeres natuurlijk zegt van: ‘Ik ben 22 kilo afgevallen door het hobbelen op een paard’, daar word ik warm van. Dan denk ik: dat wil ik ook”, zegt hij cynisch.

Paard kopen

Bij wijze van grap plaatst Jan de zangeres heel hoog op zijn sterrometer, omdat hij haar afvalmethode zo interessant vindt. “Ik wil ook 22 kilo afvallen, dus ik ga een paard kopen. Helemaal goed! Je moet voorzichtig met deze dame zijn, vandaar dat ik haar heel lief in het rood zet. Ik wil geen rechtszaken.”

Een klein jaar geleden waarschuwde Jan de bobo’s in Hilversum al voor een overdosis Samantha Steenwijk. Ze reageerde daar echt heel kinderachtig en gepikeerd op en sindsdien staat haar populariteit een beetje onder druk. Met haar flauwe kort geding tegen Yvonne verspeelt ze haar laatste beetje goodwill.

‘Samanth, really?!’

Zelfs showbizzkenner Farja Farvardin (FawryNotSawry), de aartsvijand van Yvonne, steunt Samantha niet in deze strijd. “Het is niet dat ik Yvonne heel hoog heb zitten, maar ik denk wel bij mezelf: Samanth, really?! Als het nou iets heel heftigs was, dan denk ik: oké, dan snap ik het. Maar dit? Dan denk ik: ja, waar gaat het over?”, zegt hij in Allure.

Samantha maakt alles alleen maar erger, denkt Farja. “Ik vind het een klein beetje overdreven. Heel Nederland weet nu dat Samantha Steenwijk beschuldigd wordt van dieetpillen, dat ze dat ooit gebruikt heeft. (…) Ik denk wel bij me: joh, Samanth, als je dit had laten varen, dan was iedereen dit alweer vergeten.”

Geld tekort

Lesley Versprille uit Ex on the Beach daarop: “Misschien komt ze even geld tekort, omdat ze niet meer echt heel veel optredens had.”

Zij heeft helemaal niets met Samantha. “Ik vind dat zij goed kan zingen en heel leuk en gezellig overkomt, maar je hebt gewoon bepaalde mensen. Je kent ze dan niet, maar je ziet ze en dan denk je: ik heb het niet zo met jou. Ik heb ook geen reden, maar als ik naar haar kijk, dan vind ik haar gewoon irritant.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Samantha Steenwijk imagoschade oploopt door haar kort geding?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen