Jaimie Vaes reageert veelzeggend op Lil Kleine-knuffelaar Patty Brard

Jaimie Vaes maakt kort maar krachtig duidelijk dat ze Patty Brard totaal niet als haar vriendin beschouwt. De tv-diva is op televisie namelijk druk bezig om Lil Kleine gerehabiliteerd te krijgen.

Patty Brard, Jaimie Vaes en Lil Kleine © SBS, Instagram

Patty Brard heeft in het programma Shownieuws enorm tegen haar collega’s lopen schreeuwen omdat ze vindt dat Lil Kleine na zijn sorryfilmpje een nieuwe kans verdient. Ze heeft daar enorm veel kritiek op gekregen, aangezien ze volledig voorbijgaat aan het feit wat de door Lil Kleine mishandelde Jaimie Vaes daar eigenlijk van vindt.

Jaimie sceptisch

Wat Jaimie van dat sorryfilmpje vindt? Erg ongeloofwaardig. “Jaimie heeft met enige scepsis kennisgenomen van zijn boodschap”, zei haar manager in De Telegraaf. “De verontschuldigingen die hij uit voor de pijn en de kwetsuren die hij heeft veroorzaakt zijn gericht aan ‘heel veel mensen’, maar niet aan degenen aan wie deze spijtbetuiging het meest recht zou doen.”

“Jaimie kan zich niet aan de indruk onttrekken dat de boodschap van Scholten slechts is ingegeven vanuit het belang van rehabilitatie met het oog op zijn carrière en niet is ingegeven door intrinsiek zelfinzicht, hetgeen zij betreurt.”

‘Vriendin’ Patty

Jaimie reageert met een sneer aan het adres van Patty Brard als het juicekanaal Reality FBI haar vraagt of haar relatie met Lil Kleine officieel voorbij is. “Dat ik vroeg of hij al met een ander bezig was zojuist, moet ik dat opvatten dat het wel echt over is tussen jullie? Dat zei Patty ook al in Shownieuws, maar is nooit echt bevestigd ofzo.”

Daarop antwoordt Jaimie, refererend aan Patty’s uitspraken: “Patty mn vriendin 🤣. Ja we zijn zeker niet samen nee.”

John reageert

John van den Heuvel denkt dat mensen als Patty te veel voor zoete koek slikken wat Lil Kleine zegt in zijn sorryfilmpje. “Ik denk dat heel veel slachtoffers van huiselijk geweld dit soort verhalen heel vaak hebben gehoord, van hartverscheurende excuses en vergiffenis vragen en dergelijke”, zei hij in RTL boulevard.

“Dan zie je dat daders toch weer heel vaak terugvallen in oude fouten of oud gedrag. Daarom denk ik dat het eerst zien en dan geloven is. Het zijn mooie woorden en wellicht met goede intenties uitgesproken, maar het is nog veel te vroeg – voor mij althans – om een oordeel te geven over het waarheidsgehalte.”

Reality FBI

De stories van Reality FBI:

Shownieuws

De pittige discussie in Shownieuws:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patty Brard krijst dat Lil Kleine een nieuwe kans moet krijgen. Heeft ze gelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen