Patty Brard schrikt zich rot van kritiek op knuffelen Lil Kleine

Patty Brard is behoorlijk geschrokken van de massale kritiek die ze heeft gekregen op haar woedeuitbarsting in Shownieuws. Ze was pisnijdig toen een collega kritiek uitte op Lil Kleine.

Patty Brard en Lil Kleine © SBS 6, Instagram

Lil Kleine wil zo snel mogelijk weer centjes verdienen op het podium en daarom heeft hij een excuusfilmpje opgenomen vanuit Thailand, waar hij – genietend van het lekkere weer – aan zichzelf zegt te werken. De door hem mishandelde Jaimie Vaes gelooft er niet veel van, maar Patty Brard wel. Die gaat door vuur en vlam voor Lil Kleine.

Hielenlikker Patty

Toen Patty’s collega Bart Ettekoven eergisteren suggereerde dat Lil Kleine excuses maakt voor de bühne, ontstak de de 67-jarige ‘showkenner’ in woede. Hoe dúrft hij dat te suggereren?! “Jij moet even je mond dichthouden”, schreeuwde ze op een gegeven moment door de Shownieuws-studio heen.

Het is niet heel verrassend dat Patty zo extreem fanatiek in de bres springt voor Lil Kleine, want ze heeft al weken innig contact met zijn vriendengroep en die weet haar kennelijk makkelijk te overreden. AD-opiniediva Angela de Jong kijkt daar sceptisch tegenaan; die vindt dat Patty de hielenlikker is van de rapper.

Koest

Patty hield zich gisteren, na alle kritiek, behoorlijk koest in Shownieuws. Ditmaal mocht ze het excuusfilmpje van Glennis Grace beoordelen en je raadt het al? Vindt ze ook geloofwaardig. Kennelijk moeten we alle doorslaande BN’ers maar vergeven als ze drie minuten zielig in de camera kijken.

Ze zegt: “Als Glennis vandaag excuses maakt, dan vind ik dat een begin van een traject waar we allemaal gewoon open voor moeten staan en niet iemand maar moeten afschieten op het feit dat ze een fout heeft begaan en en en dat nooit kunnen excuseren.

‘Ik ben héél bang’

Inmiddels is Patty behoorlijk op haar qui-vive. “Ik weet dat er vorige week een meeting is geweest met de dames (The Ladies of Soul, red.) om te kijken of Glennis nog wel… Zo ja, zo… Ik kom er even niet uit, want ik ben héél bang dat ik vanavond weer iets zeg wat verkeerd valt”, zegt ze enigszins getergd.

Ze hekelt alle kritiek op haar Lil Kleine-geknuffel. “Als ik gisteren iemand prijs omdat die in therapie gaat, omdat die zelf ziet dat die dingen fout heeft gedaan, dan ben ik toch wel een beetje geschrokken van de reacties vandaag op social media dat mensen vinden dat iemand die als Lil Kleine dus ehhh niet in therapie hoeft te gaan, want die moet gewoon, ja, dood.”

‘Ik ken hem niet!’

Collega Natacha Harlequin: “Laten we dan maar gewoon heel duidelijk de vraag stellen, want ik geloof dat alles alleen maar zwart of wit is, dus bij deze is de vraag: neem jij het op voor Lil Kleine?”

Patty: “Nee, ik neem het voor niemand op. Ik ken die jongen niet, ik ken vrienden van hem die hem bij kop en kont hebben opgepakt en mee naar Thailand hebben genomen. Ik ken hem niet eens. Ik vind het alleen heel erg goed dat als er iets is waarvan je weet: als ik dit niet ga veranderen, dat je daar dan ook aan gaat werken. Dus als jij je laat opnemen in Thailand, dan neem ik daar mijn petje voor af.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tijd voor een frisse wind bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen