Irene Moors ontploft na roddels: ‘Het is allemaal bullsh*t!’

Het stoort Irene Moors mateloos welke roddels er over haar tv-maatje Carlo Boszhard de wereld in zijn geslingerd. Volgens de presentatrice zijn het leugens. “Het is allemaal bullsh*t!”

Carlo Boszhard en Irene Moors © RTL

Carlo Boszhard kreeg in februari de meest bizarre aantijgingen naar zijn hoofd geslingerd. Hij werd er door juicekanalen van beschuldigd de vieze BN’er te zijn die zich volgens Story ‘zou hebben vergrepen aan minderjarige jongen’. Pijnlijk genoeg wilde Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker dat vervolgens bevestigen noch ontkennen.

Bullshit

Er zijn echter nooit ‘slachtoffers’ opgestaan en er is ook nog niemand met feiten gekomen over deze kwestie. Niet zo gek ook, want het is volstrekte onzin, zegt zijn tv-maatje Irene Moors in de Privé. “De aantijging was dat er ongewenste intimiteiten met minderjarige jongens was, daar is het allemaal mee begonnen. Allemaal bullshit.”

Irene is er blij mee dat het Carlo niet echt heeft beschadigd. “Niet dat het zomaar overwaait, maar uiteindelijk is het wel weer achter de rug, dat gesodemieter. Ik heb dertig jaar naast Carlo gezeten en dingen gaan zoals ze gaan op een werkvloer. Meer kan ik er niet over zeggen. Iedereen kan van alles roepen.”

Van slag

Het is goed dat Carlo gewoon verder is gegaan, vindt Irene. “We hebben constant contact. Carlo is er even van slag door geweest, maar dat is logisch als je zo word beschuldigd. Ik was zelfs even van mijn à propos van dat rare bericht over mij. Je hebt toch zoiets van: Mijn God, wat denken mensen over mij? Aan de andere kant: het leven gaat door.”

Ze doelt op het gerucht dat ze een hork zou zijn achter de schermen. “Ik lees het en ik herken mezelf er niet in. Dan ga ik er niet eens over nadenken. Iedereen die mij kent heeft ook zoiets van: ‘Gaat dat over jou?’ Het is gewoon echt nonsens. Daar proberen ze het mee uit te lokken, te kijken of er inderdaad iets boven komt drijven.”

Vogelvrij

En zo is het bij Carlo ook gegaan, aldus Irene. Hij besloot vervolgens wel om aangifte te doen tegen zowel Yvonne Coldeweijer als RoddelPraat. Of dat handig is weet Irene niet. Ze vult aan in de Weekend: “Ik denk weleens: misschien is helemaal niets doen bij dit soort onzindingen toch het beste.”

Gelukkig heeft Carlo het van zich af laten glijden, zegt Irene. Ze wijst erop dat hij momenteel op de top van zijn carrière zit. “Carlo kan het prima aan. Hij is gewoon aan het werk, hij gaat door en laat zich gelukkig niet zo erg afleiden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Carlo Boszhard uiteindelijk te hard is aangepakt door de juicekanalen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen