‘Monique Westenberg, dat valse sentiment is echt zó irritant!’

Monique Westenberg krijgt een veeg uit de pan op het juicekanaal van Harry Vermeegen. De bekende sportpresentator ergert zich behoorlijk aan de Hazes-ex. “Ach, hou toch op!”

Harry Vermeegen en Monique Westenberg © YouTube, Instagram

Het is Monique Westenberg gelukt om haar zoontje een maand vrij van school te krijgen om lekker door Amerika te gaan reizen met haar knipperlichtverloofde André Hazes jr. Om zo lang vrij van school te zijn, zijn zwaarwegende redenen nodig. Zelf heeft Monique het over onderzoek om ’te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin’.

Bullsh*t

De bekende sportpresentator Harry Vermeegen vindt dat bullsh*t, laat hij weten op zijn juicekanaal. “Die vorm gaat het hem dus helemaal niet worden, vrienden, voor de toekomst. Dat kun je helemaal schudden, want die vorm weten we al.”

Wat gaat de vorm dan worden? Nou, heel simpel, zegt Harry: “Onze Dreetje blijft het gewoon keurig buiten de deur doen en moeder Teresa blijft thuiszitten in Berken en Rodenrijs in afwachting elke keer tot haar duifje weer binnen komt vliegen. Haa! Het is me een toestand!”

Vals sentiment

Harry vindt dat Monique haar zoontje gebruikt als excuus voor deze lange reis. “Ze zeggen ook nog eens een keer: ‘Ja, maar het is zo goed dat we samen op reis gaan, want het is zo goed voor de kleine Dreetje.’ Ahhh, de kleine Dreetje ineens! En dat soort dingen, hè!”

Bah, vervolgt Harry. “Dat melodrama, dat valse sentiment irriteert me zo! Want nu is het ineens: ‘Ohhh, het is zo belangrijk voor het kleine ventje!’ En hoe belangrijk was het voor het kleine ventje toen de grote Dré er steeds vandoor ging en wegging van huis? ‘En toen was ons kleine mannetje níet belangrijk?’ Ach, hou toch op!”

‘Pik achterna!’

Het is volgens Harry wel héél evident dat het echt nooit meer gaat werken tussen André en Monique. Wat denkt hij dat de twee het best kunnen doen?

Hij adviseert: “Er moeten twee dingen gebeuren: onze Dré moet gewoon weggaan daar, lekker op zichzelf gaan wonen en achter z’n pik aan en achter de dames aan, klaar. En Moontje moet gewoon iemand gaan zoeken van d’r eigen leeftijd en gelukkig verder leven.”

Harry’s juice

De juice van Harry:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als André en Monique verliefd terugkeren uit Amerika, hoe lang gaat dat dan duren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen