Glennis Grace wéér geannuleerd, niet meer welkom in Barendrecht

Glennis Grace wordt wederom geannuleerd na haar wangedrag in de Jumbo. Nadat de Amsterdamse Harbour Club al een streep zette door haar optreden, wordt ze ditmaal geweerd uit Barendrecht.

Glennis Grace © RTL

Het was buiten haar eigen clubtour en de Ladies of Soul-concerten om de enige klus die nog in haar agenda stond: een optreden op het muziekfestival Lekker & Live in Barendrecht, op vrijdag 15 juli. Daar is nu een streep heen gezet door de organisatie. “Glennis Grace heeft plaatsgemaakt voor zowel Donnie als Frans Duijts”, luidt de verklaring.

Pijnlijk

Het is ontzettend pijnlijk voor Glennis, die gisteren weer begon met optreden. Zowel De Telegraaf als Shownieuws waren uitgerukt om te filmen wie in vredesnaam die mensen zijn die nog naar een concert van Glennis willen. Het leverde vrij pijnlijke beelden op, onder andere van een vrouw die de zangeres behoorlijk afsnauwde.

Kennelijk heeft de organisatie van Lekker & Live geen zin in negatieve pers. De Ladies of Soul kregen onlangs ook een hoop drek over zich heen toen ze bekendmaakten dat Glennis gewoon onderdeel blijft van hun concerten. “Ze moeten zich de Sloeries of Soul noemen!”, klonk het daarna.

Ongeloofwaardig

Veel mensen vinden de excuses van Glennis voor haar agressieve wangedrag in de Jumbo ongeloofwaardig. Ze riep gisteren bij haar eerste concert in Venlo ook weer dat het allemaal is opgeblazen.

Glennis klaagde over de negatieve reacties. “Duizenden donkere berichten vanaf een veilige plek geschreven. Oordelen gebaseerd op berichten die mijn kant van het verhaal geen eerlijke kans hebben gegeven.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u medelijden met Glennis Grace?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen