Glennis Grace treedt op voor lege zaal, afgesnauwd door boze bezoeker

Ontzettend pijnlijk voor Glennis Grace: haar terugkeer op het podium trok gisterenavond weinig bekijks in Venlo. Shownieuws was erbij en telde slechts 150 (!) bezoekers. “Lang niet uitverkocht dus.”

Glennis Grace © RTL

Glennis Grace was eergisteren woest over de bewering van Telegraaf-journalist Jordi Versteegden dat haar clubtour lang niet is uitverkocht. Ze riep daarop dat de kaartverkoop loopt als een tierelier. Nou, in elk geval niet in Venlo. Shownieuws was er gisteren bij, net als Jordi, en telde slechts 150 bezoekers. In een zaal waar 550 mensen kunnen staan.

Erg lege zaal

Die behoorlijk lege zaal – nog geen een derde was gevuld – kreeg eerst een opgenomen boodschap van Glennis te horen, terwijl ze al op het podium stond. Hierin riep ze dat haar zoontje met wat bloed op z’n gezicht thuiskwam en dat haar moederhart toen ging kloppen. Ze kon niet anders dan verhaal halen, aldus de zangeres.

“En dan… Duizenden donkere berichten vanaf een veilige plek geschreven. Oordelen gebaseerd op berichten die mijn kant van het verhaal geen eerlijke kans hebben gegeven. Maar vandaag zijn we hier. Met elkaar. Verbonden in onze liefde voor muziek. Vanavond laat ik al die negativiteit achter me en doe ik vol overgave waar ik het meest van geniet.”

Slechts 150 mensen

Weekend-baas Bart Ettekoven vindt het allemaal erg pijnlijk. Hij zegt in Shownieuws: “Er kunnen 500 mensen in deze zaal en er waren er naar schatting 150. Dat is bij lang en na niet uitverkocht, iets wat ze zelf wel zei te zijn. Het hele bovenbalkon was afgesloten, behalve voor haar dierbaren: haar zoon Anthony en haar nieuwe liefde Dion.”

Een Shownieuws-verslaggever vroeg bezoekers waarom ze nog naar Glennis willen. Bart: “De verslaggever die deze quotes heeft gehaald moest de auto parkeren. Als je dus bij dat theater wil parkeren, dan moet je onder de Jumbo staan… Die zit daar pal naast. De kat op het spek!”

‘Ik sla gewoon terug!’

De bezoekers van Glennis maken zich geen zorgen om hun eigen veiligheid. “Ben je niet bang voor Glennis nou in de zaal?”, vraagt de Shownieuws-reporter aan een vrouw. Zij daarop: “Nee, ikke niet. Dan sla ik mooi terug!”

Iemand anders zegt helemaal niet voor Glennis te komen, maar alleen voor haar stem. “Ik ga voor de artiest en niet voor de persoon, dus ik hou het gewoon gescheiden wat dat betreft.”

Daar sluit een andere man zich bij aan: “Ik kom voor haar stem, voor haar muziek. Voor mij hoort ze bij de wereldtop. Daarom ben ik toch hier.”

Glennis afgesnauwd

Telegraaf-verslaggever Jordi heeft een boze en verontwaardigde bezoekster voor zijn camera gekregen. Deze deftige mevrouw, gekleed in wit en blauw, zegt dat ze haar kaartjes voor haar verjaardag gekregen heeft. Dat was vóór de knokpartij in de Jumbo.

De boze mevrouw snauw Glennis behoorlijk af: “Ik vind dat ze leuk zingt, maar we hadden het er net nog over: als ik van tevoren dit had geweten, dan waren we niet gekomen, nee. Wat ik er in de media over gelezen heb, dan is het gewoon not done. Klaar. Je blijft van mensen af.”

Een andere bezoeker heeft de kaartjes ook voor de knokpartij gekocht: “Er was toen nog wel wat twijfel: gaan we nog wel?”

Reportage

Jordi vraagt ook de Duitse fans van Glennis naar hun mening. En wat blijkt? Die wisten nog helemaal niets van haar wangedrag:

Foto

Jordi’s foto van de lege zaal:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u zich ervoor schamen om in de rij te staan voor Glennis Grace?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen