‘Rachel Hazes, wat heb je eigenlijk met die strandpuppy gedaan?’

Rachel Hazes is volgens Sjoukje Smit niet alleen een geldbeluste theetante, maar ze twijfelt ook aan haar intenties. Zo vraagt de Songfestival-legende zich af wat er met die strandpuppy is gebeurd.

Rachel Hazes en Sjoukje Smit © NPO, Omroep West

Het is niet mals wat Rachel Hazes onlangs over zich heen gestort kreeg door Sjoukje Smit. De zangeres ging in weekblad Party echt he-le-maal los op de zakkenvullende weduwende en noemde haar een ‘geldbeluste theetante‘. “Uitmelken om er zelf beter van te worden. Dat is wat ze doet. Niets meer en niets minder”, brieste ze bijvoorbeeld.

Hondje van tante Ras

Er is nóg iets wat Sjoukje niet lekker zit. Ze vraagt zich namelijk af wat er met de puppy Artchy is gebeurd, het hondje dat Rachel vorig jaar zomer ‘redde‘ op het strand van Barcelona. “We gingen een dagje zonnen en kwamen terug met een hondje. Soms begrijp ik mensen echt niet”, plaatste Rachel destijds op Instagram.

Ze vervolgde: “Meiden naast ons hadden dit hondje gekocht en hadden hier achteraf spijt van. Na een uurtje gespeeld te hebben met dit lieve hondje vroegen zij aan mij of ik het hondje van hun wilde overkopen. Ik denk dat iedereen kan begrijpen dat ik daar niet lang over na hoefde te denken. Gezegend, kom maar bij tante Ras.”

‘Waar is je puppy?’

Sjoukje vindt het nog altijd een héél vreemd verhaal, vertelt ze nu. “Ik vind alles nep aan haar. Een ander vreemd voorbeeld is dat hondje dat ze vorig jaar gered zou hebben op het strand van Barcelona. Ze ging een dagje zonnen en kwam terug met een hondje, want twee meiden liepen op het strand met een puppy te zeulen en wilden ervan af.”

Toen heeft Rachel het hondje dus overgenomen. “Leuk voor de foto en het verhaal, maar dat is toch vreemd? Waar is die puppy nu dan? Heb jij er ooit nog iets over gehoord?”

Negatieve reacties

Overigens merkt Sjoukje dat vrijwel iedereen het met haar eens is over Rachel. “Dat weet ik wel zeker. Ik had iets soortgelijks op mijn Facebook-pagina geschreven en van de 350 opmerkingen waren er geloof ik twee die zeiden dat het toch vooral om de muziek van Hazes gaat.”

Ze wijst er ook op dat mediakenners Marcus den Blanken en Jef Willemsen niet meer zonder braakneigingen naar Rachel kunnen kijken. “De mediacritici walgen er dus van en iedereen die ik spreek ook.”

Instagram

Rachel vorig jaar zomer met haar nieuwe puppy:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen