Rachel Hazes vermorzeld door BN’er-collega: ‘Geldbeluste theetante!’

Rachel Hazes wordt compleet door de mangel gehaald door Sjoukje Smit, ook wel bekend als Songfestival-legende Maggie MacNeal. “Je krijgt door haar bijna een hekel aan de naam Hazes!”

Sjoukje Smit en Rachel Hazes © Omroep West, Op1

Er komt maar geen eind aan de drek die Rachel Hazes over zich heen krijgt. Nu krijgt ze een fles snelbruiner naar haar hoofd geslingerd door Sjoukje Smit, ook wel bekend als zangeresmevrouw Maggie MacNeal. Zij blijkt namelijk echt he-le-maal klaar te zijn met Rachel en haar aanhoudende Hazes-diarree, is te lezen in het gezaghebbende tijdschrift Party.

Uitgemolken ding

Nu is Rachel weer op tv met het slecht bekeken programma Hazes is de Basis. “Och man, verschrikkelijk! Op het moment wordt het dusdanig uitgemolken, dat je bijna een hekel aan de naam Hazes krijgt”, briest Sjoukje. “En dat komt eigenlijk alleen maar door Rachel. Ik zat te kijken naar dat programma en dacht: oh god, wéér zo’n uitgemolken ding!”

Het lijkt ook wel alsof SBS 6 het erom doet. Naast Rachel zit die enorme glijer Jeroen van der Boom. Vreselijk, vindt Sjoukje dat. “Dat die Jeroen van der Boom daar steeds in meegaat… Maar goed, als ze het leuk vinden, moeten ze het vooral doen, maar ik vind het vreselijk.”

Op geld belust

Dat Hazes is de Basis-programma is nog tot daaraan toe, maar waarom moet Rachel erin, vraagt Sjoukje zich af. “Dat die op geld beluste Rachel er zo’n hoofdrol in opeist, dat vind ik nog het meest erge. Als het nou alleen over Hazes ging… Ja, dan zou ik waarschijnlijk ook niet kijken, maar dan viel het nog enigszins mee.”

Ze vervolgt: “Het is extra erg doordat die theetante daar zo zit om de rouwende weduwe uit te hangen en om nog meer pegels te verdienen over de rug van de man met wie ze in scheiding lag. (…) En dat die Rachel Hazes daar zit met dat semi-ontroerde hoofd en hoe ze daar commentaar op geeft met dat geslis en die lange s-en, sjongejonge.”

Pegels

Sjoukje wijst erop dat we door Rachel ‘overvoerd’ worden met Hazes-dingen. “Het gaat haar alleen maar om de pegels. (…) Ze gingen scheiden hè? Dat was niet voor niks! Ze woonden destijds, zo gaat het verhaal, al apart!”

“Toen ging hij dood en sindsdien hoor je voortdurend hoezeer ze hem mist en hoe erg het allemaal is. Die Hazes is vreemdgegaan, heeft zich klem gezopen en was thuis niet altijd de aardigste, die verhalen kennen we inmiddels allemaal. Hij had al seks met haar toen ze vijftien was, dat kan toch echt niet?! Hij was bijna twintig jaar ouder!”

Alles nep

Nou, we kunnen concluderen dat Sjoukje geen fan is van Rachel. “Ik vind alles nep aan haar. (…) Uitmelken om er zelf beter van te worden. Dat is wat ze doet. Niets meer en niets minder.”

Heerlijk. Kan iemand Sjoukje een eigen juicekanaal geven?

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen