Mogelijk honderden mails, appjes en foto’s Erica Meiland op straat

Erica Meiland is nog steeds niet van haar wraakzuchtige ex Sander van Betten af. De privédetective dreigt nu honderden mails, appjes en foto’s op straat te gooien. “Die bewijzen onze relatie.”

Sander van Betten en Erica Meiland © Instagram, William Rutten

Het is volgens Erica Meiland onzin dat zij een relatie zou hebben gehad met Sander van Betten. Hij dook vorig jaar weliswaar op in haar programma Chateau Meiland – ze gingen samen op wandeldate – maar veel verder is het allemaal niet gekomen, aldus Erica. Daar is Sander woest over, want volgens hem hadden ze wél een relatie.

Honderden mails

Dit strijdpunt leverde eind vorig jaar, rondom de boekpresentatie van Erica’s biografie, een heuse mediaruzie op. Die is uiteindelijk weer wat gaan liggen, maar nu laait het toch weer een beetje op. Sander wordt namelijk naar Erica gevraagd in de nieuwste editie van Veronica Superguide.

Het blijkt Sander nog altijd dwars te zitten. “Het zou ook zomaar kunnen dat ik gewoon een keer álles op tafel gooi en er dan voor eens en voor altijd vanaf ben. De honderden mails, appjes en foto’s die bewijzen dat we wél een relatie hadden.”

Wél een relatie

Het is volgens Sander makkelijk te bewijzen dat hij wél een relatie had met Erica. “We sliepen samen, bespraken alles wat in onze levens gebeurde. Zo appte ze me bijvoorbeeld de foto van Maximes zwangerschapstest, die had ze natuurlijk meteen naar haar moeder gestuurd. Ik wist het nog eerder dan Martien! Dat is toch heel intiem?”

Heel vreemd allemaal, vindt hij. “Misschien ben ik ouderwets hoor, maar als je zó zeven maanden met elkaar optrekt, kun je dit niet anders dan een relatie noemen.”

Gefrustreerde man

Het is spannend waar al die honderden mails, appjes en foto’s uiteindelijk terechtkomen. Bij de Privé kan hij in elk geval niet aankloppen, want hoofdredacteur Evert Santegoeds is dik bevriend met de miljonairsfamilie.

Of ziet Sander er toch maar van af? Hij denkt dat hij er nog maar even mee wacht uit angst allerlei verwijten naar zijn hoofd geslingerd te krijgen. “Dat mensen denken dat ik geld wil of een gefrustreerde man ben.”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen