Ex-date Erica Meiland is woest, stuurt selfies en appjes naar Privé

Erica Meiland krijgt ervan langs van haar woeste ex-date Sander van Betten. Hij heeft hun privéselfies én een aantal appjes opgestuurd aan de Privé, die er vandaag groot mee uitpakt.

Sander van Betten en Erica Meiland © Instagram, William Rutten

Sander van Betten is woest over de beweringen die Erica Meiland over hem doet in haar nieuwe biografie. Ze ontkent daarin een relatie met hem gehad te hebben en met hem te hebben gezoend. “Sander zegt in de bladen dat hij mijn ex is, maar we hebben nooit een relatie gehad”, zegt ze bijvoorbeeld.

Impotent opaatje

Erica zet Sander bovendien neer als een soort impotent opaatje. Na het zien van zijn foto’s op Instagram, voelde ze zich naar eigen zeggen misleid toen ze hem in het echt ontmoette. “Hij heeft nu een bril, is erg afgevallen en heeft een longziekte en diabetes, waardoor het eigenlijk een heel oud opaatje is.”

Een opaatje die hem niet omhoog krijgt, aldus Erica. “Ik vroeg hem: ’Waarom heb je het nooit met mij over seks?’ Ik denk gewoon dat het niet meer lukte. Ik heb later een post van hem gezien over Viagra. Hij vroeg hoe het werkte in combinatie met de coronavaccinaties. Dus in bed wist ik het al… ik hoef verder niks van jou.”

Sander slaat terug

Sander wordt al met al aardig voor paal gezet en dat pikt hij niet. Om te bewijzen dat ze wel degelijk zes maanden samen zijn geweest, heeft hij een hele serie selfies en appjes naar de Privé gestuurd en die pakt er vandaag groot mee uit. In de appjes bespreken ze bijvoorbeeld aan welke kant van het bed ze die avond willen slapen.

De Privé deelt de privébeelden en -appjes gretig met zijn lezers. “Ruim duizend appjes en zeker vijfhonderd e-mails heeft privédetective Sander van Betten zorgvuldig bewaard om aan te tonen dat Erica Meiland en hij wel dégelijk een amoureuze relatie van minstens zes maanden hebben gehad.”

‘We hadden ook seks!’

Het is dus onzin dat Erica beweert dat er niets gebeurd is, aldus Sander. Hij wijst erop dat Erica hun relatie in maart zélf bevestigd heeft aan RTL Boulevard. “Het is beschamend dat deze vrouw mij nu zo’n trap nageeft. De passages over onze relatie zijn voor het merendeel grove leugens. Het is echt schókkend en ik word als een idioot weggezet.”

Is hij ook naar binnen geweest bij Erica? “Erica en ik hebben zes maanden een intensieve relatie gehad. Klaar! We sliepen heel vaak met elkaar en hadden ook seks. Hoe durft ze dat te ontkennen?”

Belust op aandacht

Sander stelt dat Erica verslaafd is aan aandacht. “Het was Erica zélf die op aandacht was belust, vooral toen er weer een nieuwe tv-serie over de Meilandjes werd gemaakt. Ik probeerde zoveel mogelijk uit beeld te blijven. Ik voelde me niet meer op mijn gemak”, zegt de privédetective.

Daar jokt hij wel een beetje, aldus Weekend-baas Bart Ettekoven in Shownieuws. “Erica had wel gelijk toen ze zei: ‘Hij had wel heel veel lijntjes met de bladen.’ Hij was inderdaad wel heel erg met ons aan het bellen. Hij staat bij jou morgen in het blad (tegen Privé-baas Evert Santegoeds, red.) en heeft aan Weekend ook een interview gegeven.”

Fitte zestiger

Sander doet er deze week op Instagram alles aan om te bewijzen dat hij helemaal geen ‘impotent opaatje’ is:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen