Martijn Koning noemt Eva Jinek een bitch: ‘Waarom doe je dit?’

Martijn Koning is weer eens aan het schelden tegen zijn aartsrivaal Eva Jinek. Nadat hij haar enige tijd geleden nog uitschold voor ‘onbetrouwbaar kutwijf’, omschrijft hij haar nu als een ‘bitch’.

Eva Jinek en Martijn Koning © NPO, RTL

Eva Jinek heeft ruzie met Martijn Koning omdat hij vorig jaar in haar talkshow zat en toen een genadeloze column voorlas over studiogast Thierry Baudet. De presentatrice vond het zwaar onbeschaafd, bood haar excuses aan aan Thierry en sindsdien heeft ze een extreme mediaruzie met Martijn.

Woest op Eva

Aan de lopende band roept Martijn allerlei gemene dingen over Eva. Zo beweerde hij voor de jaarwisseling nog dat ze naar bed is geweest met Thierry én noemde hij haar een ‘onbetrouwbaar kutwijf‘.

Het schelden gaat verder nu Eva zich volgens hem behoorlijk hypocriet opstelt. Ze ontving donderdag namelijk Marcel van Roosmalen in haar talkshow, die bedreigd wordt na een ironische column over Thierry. Dat vindt Eva belachelijk, terwijl ze Martijn zo ongeveer aan de leeuwen voerde na zíjn ironische column over Thierry.

‘Suck my balls bitch’

Martijn kan het niet geloven. “😂😂😂 is er een prijs voor meest hypocriete talkshow ter wereld? Mijn God zeg, Jinek. Zoals Gündogan zou zeggen: Suck My balls bitch 😉.”

De sterren van Shownieuws vinden dit niet kunnen. Anouk Smulders: “Dan krijg je mensen aan tafel, gasten aan tafel en dan noemt iemand die bij je is geweest op Twitter een ‘bitch’ en nog erger dan dat.”

Dit kán gewoon niet, vindt ze. “Je denkt toch na een jaar dat het een keertje afgelopen is. Het voelt zelfs nog langer, maar het is dus een jaar geleden. Je denkt: waarom gaat hij op Twitter nou weer echt zo los?”

Oude koeien

Anouk vindt Martijn onbeschaafd. “Hij wil weer even oude koeien uit de sloot halen. Ik ben sowieso geen fan van Twittter. Ik vind het echt een open riool. Hij zegt: ‘Suck my balls, bitch.’”

Collega Bart Ettekoven: “Waarom?!”

Anouk: “Inderdaad. Waarom? De grote vraag is: waarom?”

‘Wat moet je ermee?’

Anouk: “Nee, zeker geen reactie, en ik denk dat het tijd wordt dat het een keertje klaar is.”

Bart: “Ja, maar hoe vaak hebben we dat nou al wel niet geroepen?”

Natacha Harlequin: “Laten we afsluiten met: ‘Ik hoor het u zeggen.’ Wat moet je ermee? Hou op.”

Tweet

De gewraakte tweet van Martijn:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het te ver gaan dat Martijn Koning Eva Jinek een bitch noemt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen