Volop applaus nu Lil Kleine weer de cel in moet: ‘Gerechtigheid!’

Lil Kleine wordt tóch weer in voorarrest geplaatst. Hij zit in elk geval de komende veertien dagen achter de tralies en dat leidt online tot enorm veel positieve reacties. “Dit is gerechtigheid!”

Lil' Kleine © William Rutten

Twee weken geleden zat Lil Kleine, vrijwel tegelijkertijd met Glennis Grace, drie nachten lang in een Amsterdamse politiecel vanwege de mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes. Hij werd tot grote onvrede van het OM vrijgelaten. In hoger beroep is nu besloten om de schorsing van zijn voorlopige hechtenis terug te draaien.

Positieve reacties

Lil Kleine zit in elk geval de komende twee weken weer in de politiecel en dat leidt op internet tot veel positieve reacties. “Goed dat de voorlopige invrijheidstelling is teruggedraaid. Ook voor andere slachtoffers is dit hopelijk een beter teken dat er iets mee gedaan wordt”, zegt Teddy op het reactieplatform van NU.nl.

“Wat een mooie dag in deze ellende. Eerst Sywert van Lienden aangehouden en nu ook pauperkabouter weer terug waar hij hoort. Heerlijke maandag zo”, zegt Kalle. Daarop zegt King Guf: “Precies wat ik ook dacht. Een beetje gerechtigheid naast alle ellende fleurt de dag toch wat op.”

Sywert en Lil

Daar is Jan het mee eens: “Vaak lezen we triest nieuws zoals de oorlog in Oekraïne, maar gelukkig ook vandaag nog positief nieuws. Sywert en Lil nog misschien samen ontbijten en lunchen. Aan hun miljoenen hebben ze nu even niets.”

Pieter vindt het goed dat Lil Kleine voorlopig niet meer op Ibiza gespot kan worden. “De man wordt verdacht van zware mishandeling en presteert het gewoon lekker op vakantie te gaan met zijn matties. Dan heb je dus echt een FU mentaliteit en interesseert het je geen bal wat je gedaan hebt.”

‘Stop Glennis erbij!’

De kijkers van RTL Boulevard reageren ook content op de voorlopige opsluiting van Lil Kleine. Zij roepen massaal op om Glennis Grace ook weer achter de tralies te gooien. “Lekker laten zitten en stop Glennis Grace er maar bij”, zegt Jessica. En Yvonne: “Nooit meer los laten, Glennis Grace kan er mooi bij gaan zitten, opgeruimd staat netjes.”

Emma ergert zich eraan dat Lil Kleine de afgelopen weken doorbracht in Spanje. “Heerlijk, heeft toch net nog een weekje vakantie gehad, ongelofelijk, dit is Nederland. Laat hem heerlijk op water en brood heel lang zitten, griezeltje.”

Akelig persoon

Ook de Shownieuws-kijkers zijn tevreden. “Het is gewoon een akelig persoon”, zegt Petra. “Toen Nederland in de eerste lockdown ging, heeft hij filmpjes gepost terwijl hij in Dubai zat, hij lachte iedereen uit. (…) Hij heeft vervelende trekjes en is een agressief menneke en of dat nu komt door een rottige jeugd op niet, het maakt me niets uit.”

Petra heeft geen zin in al die excuusjes. “Ik vind dat het tijd wordt dat hij de rekening gaat betalen – hij kan nu oogsten wat hij zelf gezaaid heeft.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat feestlocaties die Lil Kleine boeken aan de schandpaal moeten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen