‘Jaimie Vaes dreigde Lil Kleine kapot te maken in de media’

Jaimie Vaes heeft gedreigd om haar geliefde Lil Kleine kapot te maken in de media. Dat zegt ‘een heel goede vriend’ van hem tegen showbizzkenner Farja Farvardin. “Jaimie wilde het goedmaken.”

Farja Farvardin en Jaimie Vaes © YouTube

Lil Kleine (Jorik Scholten) zit momenteel twee weken in voorarrest vanwege de mishandeling van Jaimie Vaes. Een van zijn vrienden doet nu zijn verhaal bij het juicekanaal van Farja Farvardin (FawryNotSawry). “Ik heb dus een heel goede vriend van Jorik gesproken en die heeft mij het volgende verteld”, vertelt hij in zijn RUMAG-programma De RoddelLoog.

Kapotmaken

Hoe zit het volgens die vriend? “De mishandeling gebeurde op vrijdagavond, maar zaterdag kwamen deze twee elkaar nog tegen in de Mad Fox. Jorik was daar met z’n vrienden en Jaimie kwam daar aan. Ze zei van: ‘Joh Jorik, zullen we erover praten? Zand erover. We houden heel veel van elkaar. Zullen we gewoon weer het gezinnetje compleet maken?’”

“Waarop Jorik zei: ‘Nee Jaimie, dit kan niet, dit gaat niet. Dit kan gewoon op dit moment echt niet meer.’ Waarop Jaimie tegen hem zei: ‘Wil je dit echt? Want ik ga je kapotmaken in de media.’ Dit zijn niet onze woorden, maar dit zijn de woorden van die vriend van Jorik. Jaimie heeft een paar keer tegen hem gezegd: ‘Ik ga jou kapotmaken in de media.’”

Gelekte video

Daarna is de mishandelingsvideo uitgelekt, aldus Farja. “Daarop heeft Jaimie dus op zaterdagnacht of zondagochtend de beelden naar haar beste vrienden heeft gestuurd. Het schijnt dat Koen (Kardashian, red.) en gezamenlijke vrienden het uiteindelijk aan Yvonne (Coldeweijer, red.) hebben toegestuurd, waardoor dus alles is geëxplodeerd.”

Na het uitlekken van die video werd Jorik opgepakt. “Wat ik van die vriend heb vernomen is dat Jorik écht z’n problemen kent, met verslavingen en met drugs. Hij gaat waarschijnlijk voor twee maanden naar het buitenland om af te kicken. Die vriend zegt ook dat hij waarschijnlijk nog problemen heeft van z’n jeugd. (…) Dat speelt ook allemaal mee.”

Logboek

Jaimie schijnt een logboek te hebben bijgehouden van haar mishandelingen. Dat bevestigt ook de bron van Farja. “Maar wat schíjnt – en dit zijn niet onze woorden, maar van die vriend: er staan ook een paar acties bij die nooit echt gebeurd zijn. (…) Zij zat bijvoorbeeld ergens op Ibiza en hij in Nederland, dus ze konden op dat moment niet bij elkaar zijn.”

Co-host René Watzema: “Waarom is er een logboek van? Is dit dan met voorbedachte rade?”

Farja: “Geen idee. Blijkbaar gebeurt dit al een hele poos.”

René: “Ik pleit niets goed voor Lil Kleine, die zijn handjes moet thuishouden, maar als je dit in een logboek bijhoudt gaat er ook iets niet helemaal goed hoor.”

Farja: “Er is ook een reden waarom zij geen aangifte doen. Zij is ook niet helemaal jofel denk ik! Die twee zijn sowieso zó gevaarlijk voor elkaar!”

Jaimie niet blij

Jaimie heeft Farja een berichtje gestuurd. Ze is niet blij. “Jaimie heeft mij ook een berichtje gestuurd en die heeft gezegd: ‘Schat, wil je alsjeblieft stoppen met alle speculaties en noem het maar op wat je aan het doen bent, want het is gewoon heel erg k*t voor ons.’”

“Dat snap ik inderdaad, maar ik blijf wel gewoon m’n werk doen, dus ja, weet je, dus ik zal wel een beetje respectvol blijven omgaan met het hele gebeuren, maar we kunnen er niet niet over praten. Snap je wat ik bedoel?”

Niet zuiver

Vorige week reageerde Jaimie nog op de beschuldiging dat zij Jorik in de val zou hebben gelokt. Dat is volgens haar enorme onzin.

Farja laat aan juicekanaal Marwa Juice weten achter zijn onthullingen te staan. “Ja schat! Die vriend heeft mij zelf benaderd. Hij is de beste vriend van Jorik en heeft hele heftige dingen gezegd. Jaimie is namelijk ook niet helemaal 100% zuiver. Die twee zijn allebei toxic.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Jaimie Vaes honderd procent zuiver is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen