Cas Jansen verdwijnt voorlopig uit GTST na heftig fietsongeluk

Cas Jansen verdwijnt voorlopig uit Goede Tijden Slechte Tijden, omdat hij een behoorlijk heftig fietsongeluk heeft gehad. Zijn rol van Julian Verduyn wordt overgenomen door een andere acteur.

Cas Jansen © RTL

Het gaat niet best met Cas Jansen, melden de makers van Goede Tijden Slechte Tijden op Instagram. “Afgelopen weekend zijn wij opgeschrikt door het nieuws dat Cas Jansen een fietsongeluk heeft gehad, waarbij hij zeer ongelukkig terecht is gekomen”, laat de soapserie weten.

Cas geopereerd

Hoe gaat het nu met Cas? “Inmiddels is hij geopereerd aan zijn verwondingen en is hij weer thuis bij zijn gezin waar hij komende periode in alle rust zal moeten herstellen.”

Cas kan daardoor niet acteren in GTST. “Daardoor hebben wij moeten besluiten om de rol van Julian Verduyn tijdelijk te re-casten. Wouter Zweers (onder andere bekend als Quinn Streefkerk in Nieuwe Tijden) zal vanaf vandaag in de huid kruipen van Julian en is vanaf half mei voor het eerst te zien in GTST.”

Voorspoedig herstel

GTST wenst Cas een voorspoedig herstel toe. “We wensen Cas ongelofelijk veel sterkte toe en een voorspoedig herstel en hopen hem over een tijdje weer met open armen op de set te mogen ontvangen.”

“Namens de gehele cast & crew van GTST ❤️”

Vervanger

De vervanger van Cas:

Instagram

Het bericht over Cas:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Cas Jansen krijgt een vervanger in GTST. Goed plan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen