Yvonne Coldeweijer haakt af bij Nikkie de Jager: ‘Creatieve armoe!’

Yvonne Coldeweijer heeft weinig vertrouwen in de eerste grote RTL 4-show van Nikkie de Jager: De Enige Echte. “Wat is dit voor een slecht format?”, aldus de juicekoningin. “Creatieve armoede!”

De Enige Echte © RTL

Na het grote succes van The Masked Singer en I Can See Your Voice komt RTL 4 met een programma in hetzelfde genre: De Enige Echte. Het programma wordt aankomende zaterdagavond uitgetest middels een eenmalige special en als er veel mensen kijken, dan volgt er in het nieuwe tv-seizoen een hele serie afleveringen.

‘Huh, wat is dit?!’

Waar gaat De Enige Echte over? “De kijker wordt in deze show getrakteerd op bijzondere acts van vijf personen die allemaal hetzelfde masker dragen naar het uiterlijk van één BN’er. Van de groep is slechts één ‘De Enige Echte’ BN’er”, legt een woordvoerster van RTL uit. En de kijker en het panel moeten dus raden wie de échte BN’er is.

Yvonne Coldeweijer begrijpt aanvankelijk he-le-maal niets van het concept als ze de trailer ziet. Aanvankelijk denkt ze dat de BN’er zónder masker optreedt en de overige vier personen met een masker van de BN’er. “Huh. Heeft de echte BN’er dan geen masker op en de andere 4 wel? Dat zie je dan toch binnen 2 seconden?”

Creatieve armoede

Ja, als Maik de Boer rondrent zonder masker en de overige vier kandidaten met een masker van Maik, dan heb je inderdaad snel door wie de échte BN’er is. “Of draagt de BN’er ook een masker van zichzelf? Wat is daar dan aan? Wat is dit voor een slecht format!”, roept Yvonne.

Nee, de BN’er draagt dus ook een masker van zichzelf, net als de overige vier kandidaten. “Ik hoor van publiekspionnen dat de BN’ers ook maskers dragen van zichzelf. Hoe moeten we Maik de Boer dan herkennen? Aan hoe hij zijn pink beweegt? Ze kunnen dan toch net zo goed allemaal een vuilniszak over hun hoofd doen? Echt creative armoede.”

Trailer

Een voorproefje van het nieuwe programma:

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen