Youp van ’t Hek vindt Yvonne Coldeweijer een dom blondje

Youp van ’t Hek vindt juicekoningin Yvonne Coldeweijer een dom blondje. Ze heeft volgens hem onverstandig gehandeld tijdens de gijzeling in de Apple Store. “Yvonne, hoe blond ben je?”

Youp van 't Hek en Yvonne Coldeweijer © RTL

Yvonne Coldeweijer deed vorige week, net als andere juicekanalen, uitgebreid verslag van de gijzeling in de Apple Store in Amsterdam. Ze onthulde nog tijdens de gijzeling dat zij van één van haar ‘spionnen’ had gehoord dat er bovenin het pand een grote groep klanten en medewerkers verscholen zat.

Verstopt in Apple Store

De informatie werd door Yvonne in haar Instagram-stories gezet: “Deze ruimte is alleen toegankelijk met pasjes van medewerkers, dus ze zitten daar voor zover het kan veilig! De mensen die boven zitten hebben contact met familie/ vrienden. Wel grote spanning, maar ze zijn oké. Ik ken zelf iemand die er zit.”

Luuk Ikink plaatste daar direct een kanttekening bij: “Dit is ook nieuw (en gaat niet meer weg): mensen verstoppen zich voor gewapende man, maar online staat precies waar ze zitten, wat de samenstelling van de groep is, hoe de deur beveiligd is en met welke pasjes die te openen is én dat er contact is met de buitenwereld.”

Youp deelt sneer uit

Youp van ’t Hek vindt Yvonne niet slim. “De razend populaire roddeltante Yvonne Coldeweijer, die zich normaal verdiept in het seksleven van de kanarie van Gordon, had gehoord dat er bovenin de telefoonwinkel een grote groep mensen verstopt zat. Zij gaf dat alleen maar even door aan haar meer dan honderdduizend volgers”, schrijft hij in NRC.

Die deelden dat weer met de rest van de wereld, vervolgt Youp. “Zodat uiteindelijk iedereen op de hoogte was. Mocht de gijzelnemer willen zoeken naar meer gijzelaars dan wist ie waar hij moest zijn. Kortom, Yvonne, hoe blond ben je?”

Onderduiken

Ondertussen maakt Youp zich meer zorgen over de oorlogslust van Vladimir Poetin. “Ik heb Poetin wel eens een krankzinnige maniak genoemd. Een nieuwe Hitler zelfs.”

Hij hoopt niet dat de Russen over ons heen walsen. Onderduiken wordt ook lastig, zegt Youp. “Dan gaat die enge Yvonne ongetwijfeld op Instagram vertellen waar ik ben!”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen