Georgina Verbaan krijgt nog één flinke tik: ‘Altijd al gekkie geweest’

De rel rond Georgina Verbaan die haar medelijden uitsprak met de gijzelnemer in de Apple Store is alweer gaan liggen, maar op de valreep krijgt de actrice tóch nog een flinke sneer te verwerken.

Farja Farvardin en René Watzema © YouTube

Georgina Verbaan kreeg gisteren heel social media over zich heen omdat ze haar medeleven uitsprak met de man die zes uur lang een toerist gegijzeld hield in de Amsterdamse Apple Store. Hij werd na het gijzeldrama namelijk aangereden door de politie. “Bizarre avond. Toch ook heel naar dat die man is aangereden”, twitterde ze.

Kritiek op Georgina

De mensen reageerden woest op Georgina. Ook een handjevol BN’ers, waaronder Britt Dekker, sprak er schande van. Inmiddels is de storm weer wat gaan liggen – we hebben met de oorlog die Rusland is gestart in Europa immers wel wat anders aan het hoofd – maar toch krijgt Georgina nog één flinke sneer naar haar hoofd geslingerd.

Farja Farvardin en René Watzema, de mannen van het RUMAG-programma De RoddelLoog, halen keihard naar haar uit. “Ik denk dat de gedachtegang van Georgina Verbaan was van: fijn dat hij is aangereden, maar het is wel een naar beeld om te zien. Het is naar om te zien dat een mens is aangereden”, zegt Farja eerst nog.

Domme poepopmerking

Onzin, zegt René. “Alsnog: er wordt hier niks genuanceerd, het is nog steeds een domme poepopmerking. Wat zeg je, Georgina Verbaan? Hoezo zou je deze situatie nuanceren? Wat een onzin! Die gozer staat met een bomgordel, eist 200 miljoen, brengt mensen een levensgevaar en dan gaan we deze situatie nuanceren? Donder even op.”

Farja: “Daar ben ik het volledig mee eens. Ik vind het ook een heel domme tweet, maar ik denk dat haar gedachtegang was van: wat een naar beeld.”

René: “Nee, dat stond er niet.”

‘Altijd al een gekkie’

Als Farja de tweet nog één keer doorleest, is hij overstag: “Georgina is altijd al een gekkie geweest. Ik denk, Georg, je had je hier gewoon even buiten moeten houden, want dit slaat natuurlijk helemaal nergens op wat je zegt. Ik ben blij dat die man is aangereden.”

Hij vervolgt: “Ik probeerde het nog een beetje voor je recht te trekken, maar nee. Er staat gewoon letterlijk ‘wat naar dat die man is aangereden’. Die man had van mij gelijk een kogel door z’n kop mogen hebben.”

René: “Nou, ik snap wel dat je dat liever hebt dan dat je hem gelijk aangereden ziet worden.”

Farja: “Die man had gelijk dood moeten zijn! Hup, de fik erin!”

Overleden

De bewuste gijzelnemer is inmiddels overleden aan zijn verwonindingen. Farja: “Hoop dat Georgina oke is.”

Georgina heeft aan RTL Boulevard laten weten niet meer te willen reageren. In Shownieuws sprak Evert Santegoeds nog zijn ergernis over haar uit: “Ja, maar Georgina is ook echt Miss Vredesduif, hè? Die wil alles lief, aardig en leuk hebben.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Georgina Verbaan een leuke mediapersoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen