Youp van ’t Hek deelt sneer uit aan Bram Moszkowicz: ‘Lekker keuvelen’

Youp van ’t Hek is totaal niet onder de indruk van de nieuwe carrière van Bram Moszkowicz, laat hij blijken in zijn column. “Hij keuvelt tegenwoordig mee over het nieuwe hondje van Gordon.”

Youp van 't Hek en Bram Moszkowicz © RTL, SBS

Bram Moszkowicz is in de afgelopen tien jaar behoorlijk van zijn voetstuk gevallen. Een kleine tien jaar geleden werd hij uit het ambt van advocaat gezet en tegenwoordig is alles wat resteert een baantje bij Shownieuws. Daar verspreidde hij onlangs ongefundeerde roddels over het vermeende slachtoffer van Marco Borsato.

Roddelende Bram

Niet veel later bleek waarom Bram in het dossier-Borsato zo fanatiek in de wedstrijd staat: zijn zoon Nathan Moszkowicz is de manager van Borsato-telg Jada. Dat hier sprake is van een regelrecht dubbel belang, bleek wel toen Bram helemaal ontplofte toen de mannen van VI hem daarmee confronteerden.

Nu ook de bekende advocaat Oscar Hammerstein uit het ambt van advocaat is gezet, deelt Youp van ’t Hek een flinke sneer uit aan het adres van Bram. Hij laat in zijn column in NRC Handelsblad duidelijk blijken niet onder de indruk te zijn van de nieuwe carrière van Bram.

Keuvel over Toto

Youp grapt besmuikt dat Oscar nu misschien ook maar moet gaan solliciteren bij Shownieuws. “De loslippige roddeltante Oscar Hammerstein (…) had al een tijdje een paar klachten aan zijn toga. Waaronder eentje van de onverschrokken Peter R. de Vries. En nu mag Oscar nooit meer voor advocaatje spelen. Geschrapt van het tableau. Zo heet dat in die kringen.”

Net als Bram Moszkowicz, vervolgt Youp. “Die had het een aantal jaren geleden nog veel bonter gemaakt. Maar Bram is uiteindelijk toch nog goed terechtgekomen. Hij zit nu dagelijks bij SBS Shownieuws gezellig te keuvelen over een eventuele match tussen het nieuwe hondje van Gordon en de wat oudere viervoeter van Patricia Paay.”

Droombaantje

Oscar aan de desk van Shownieuws? “Volgens mij is dat baantje de droom van iedere jurist. Dus Oscar hoeft niet te wanhopen”, aldus een cynische Youp.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Van topadvocaat tot Shownieuws-deskundige: denkt u dat Bram Moszkowicz zichzelf ook een beetje schaamt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen